返回列表 發帖
有消息未,明日唔洗湊仔女返放學,我得閒,我幫你去搵雀呀

今日下午同金莎先生係未有工具之下觀察,未有收穫...

係咪明日出去再找? 我明早打比你, 真係唔好覺得唔好意思, 有咩揾到先講LA...
大仔林亞B, 二女林忌廉~細仔林梳打~
飛天豬和咕嚕嚕在一起~

你大叫:多多我好掛住你呀!
多多可能會出現

祝早日尋回

1大家要分散地點搵~
2集中搜索最後見鸚鵡的右方~
3如果地形複雜~要定眼看實~有機會地點~(有可能就在眼前都睇唔到)
4主人在天光一殺~(即黑轉光的半小時)呼喚多多名字~(在天光一殺~聽到主人叫~最有機會回應)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你大叫:多多我好掛住你呀!
多多可能會出現
MANDYLEAD 發表於 2009-10-16 22:40

要買西瓜嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我老公今曰係果頭返工,我叫佢幫下眼,點知個儍佬返來話我知佢掛住抬頭搵灰鸚靚女,整到隻腳我笑佢喊濕之過,叫佢搵灰鸚多多,佢就去揾灰鸚靚女

1大家要分散地點搵~
2集中搜索最後見鸚鵡的右方~
3如果地形複雜~要定眼看實~有機會地點~(有可能就在眼前都睇唔到)
4主人在天光一殺~(即黑轉光的半小時)呼喚多多名字~(在天光一殺~聽到主人叫~最有機會回應)
風中飛鸚 發表於 16-10-2009 11:01 PM

咪即是由天黑坐到天光
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

明日有邊個可以一齊幫手搵?? 我得自己一個唔掂架... 幫下眼...
飛天豬和咕嚕嚕在一起~

明日有邊個可以一齊幫手搵?? 我得自己一個唔掂架... 幫下眼...
lowbchu 發表於 2009-10-16 23:15

我聽日要去學琴呀, 如果唔係我都去搵..

唔好意思呀,我屋企冇打印機
有冇人可以print 一張比我去影印
三角仙 發表於 2009-10-16 21:37

你落黎我舖頭啦 , 我幫你 PRINT.

lowbchu 發表於 16-10-2009 11:15 PM

幾點呀 ? 在邊到集合, 有無望遠鏡 ?
亞馬遜藍頭  金莎

金沙人你幾點得?? 係會長度集合好嗎?
飛天豬和咕嚕嚕在一起~

會長度集合
街坊一位

咩時間出發?

明天中午我會經過, 到時幫下眼留意看看
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

金沙人你幾點得?? 係會長度集合好嗎?
lowbchu 發表於 16-10-2009 11:41 PM

我吾使返工, 你地話幾點就幾點, 邊個時神最好呢
亞馬遜藍頭  金莎

我吾使返工, 你地話幾點就幾點, 邊個時神最好呢
金莎朱古力 發表於 2009-10-16 23:54

飛鸚話晨光初現時阿~~搵完可以去飲早茶啦

當然,聽日都會再出去搵!

飛走之後第一個朝早,我就係5點落去搵 好靜...其他雀都未叫
行黎行去大半個鐘都冇聲氣!  咁我等一陣5點左右再去睇睇
好呀,聽日去你舖頭拎~

各位如果真係會幫我搵多多,最好帶支細既水,同埋金莎先生俾蚊錫左好多啖...
唔好因為幫我而咁辛苦,我無以為報...最多係以身相許