返回列表 發帖
好下到時可見下前輩, 又可認識多d資料
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我也很認同樹樹的宗旨, 就是玩, 開心和交流, 一切以鸚鵡為主, 其他反而次要...
所以我一直留在樹樹支持支持

原來飛鸚07年至做會長, 我都係07年入會, 大家係同期
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

我也很認同樹樹的宗旨, 就是玩, 開心和交流, 一切以鸚鵡為主, 其他反而次要...
所以我一直留在樹樹支持支持

原來飛鸚07年至做會長, 我都係07年入會, 大家係同期
tangpf0809 發表於 20/10/2009 18:59
我都同期喎

我是過期

我是過期
Walk 發表於 2009-10-21 00:46

你係過期,  睇怕我都應該係末期.....

你係過期,  睇怕我都應該係末期.....
Ada 發表於 21/10/2009 15:36

末期

Ada 直頭係超級元老
由樹樹成立前已經幫了我很多 (由期錯字)
樹樹成立後更加是重心人物
一直幫我最多,付出最多的一位老老老老老成員
見証的事更多,你們問她吧

On On 又係叫 Ada , 叫親 Ada 都有返咁上下

On On 又係叫 Ada , 叫親 Ada 都有返咁上下
Walk 發表於 21/10/2009 19:51

'老'前輩

Ada 直頭係超級元老
由樹樹成立前已經幫了我很多 (由期錯字)
樹樹成立後更加是重心人物
一直幫我最多,付出最多的一位老老老老老成員
見証的事更多,你們問她吧
Walk 發表於 2009-10-21 19:48

從前種種俱往矣.....就是不忘傻人Walk你的知遇之恩, 得你不嫌老身愚笨, 銘感於心..

祝願樹樹長青~~

Ada你出席6週年嗎?

回sugarsugar的話 : 我會以精神支持, 希望你們盡興

walk 是過期「毒藥」,ada 是末期「OL」!

前你們的頭~~~~我今年才 18 對半

其實上年我也有來的,但是只是參加
今年如果可以的話,我都一定會出席的
見見老朋友,也見見大家
希望大家支持的是鸚鵡樹和樹樹精神
祝鸚鵡樹能更上一層樓:victor ...
Walk 發表於 2009-10-20 05:09

係呀~佢上年有黎架~不過佢由頭食到尾呀~由黎果一刻開始燒野食食到走果一刻呀~仲食得多過當日係孕婦既我呀~~

原來樹樹係咁黎,真係多得你地唔少,令我平淡既人生添上咁多歡樂
我諗唔係樹樹既話,我未必會養返鸚鵡,更唔會認識你地呢班真心對人既豬朋狗友
真心留係樹樹既,我會當佢係一家人,以後大家開開心心,唔好再有人搞事就好啦
可能我太耐冇出黎社會做野,己經唔記得做人原來係要明爭暗鬥,更加冇諗過原來網上世界都可以咁黑暗,
攻擊別人真係咁開心咩,抬得高自己咁又點,要靠踩住別人而上位咁又有咩意思
好彩我而家係樹樹,好開心識到你地

行李...一有故講你就一定出現...哈哈....
養動物前..停一停..諗一諗

哈哈 ! madcat~~~~~~
其實好多事,如果當時我講出黎
真係又會有幾多人信?
又有幾多故仔又會因為我而出現?
時間証明了很多事

鸚鵡樹帶左好多野比我
有得有失啦!
但係人生總要這樣才精采
幾年後的今日
總希望有機會見返你地這些老朋友

會友們,madcat 在早期鸚鵡樹成立也很多有用的鸚鵡智識帶給大家
現在應該有點人老豬
可以的話,六週年來玩玩

行李...
我D把鬼貓...唔好攪啦...自得其樂算...
不過見到你寫野...引我要出來頂下你姐...你知我有幾黑人增啦...88
養動物前..停一停..諗一諗

果然沒變

我也只是打酱油路过一下。。。。。。。。。。。。