返回列表 發帖
在好多電燈店舖都有得買~即係電燈師傅去買有關裝修d電燈果種店舖~(唔係賣燈飾或家庭電器果d店舖)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我舉個例:我話雀街十六兩賣洗頭水好好用~鸚鵡店護髮素好用過能記~洗潔精就一定要去能記啦~

有人見到~就會到商舖學是非:鸚鵡樹亞飛鸚話~鸚鵡店同能記洗頭水唔好用~能記護髮素遠不及鸚鵡店~

買洗清潔精千萬不要去十六兩同鸚鵡店丫~飛鸚咁唱你地都得~係你地先忍得~但條友誓晒願冇講大話~

(佢又真係冇講大話~)幾有是非價值~又有話題~又囉晒分~做晒人情~

邊度解釋得咁多丫~所以都係一句~邊度有好野~平靚正就介紹大家~邊度搵笨就同大家分享~

人地點睇我唔理得咁多~口在人家處~唔俾人講野咩~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我係荃灣買左lu^^
我有四隻鸚鵡
一隻叫[笨招]...[黑頭]
一隻[招積仔]...[珍達]
一隻[亞帆]...[雞尾]已在彩虹橋
一隻[亞達]...[雞尾]已在彩虹橋

我舉個例:我話雀街十六兩賣洗頭水好好用~鸚鵡店護髮素好用過能記~洗潔精就一定要去能記啦~

有人見到~就會到商舖學是非:鸚鵡樹亞飛鸚話~鸚鵡店同能記洗頭水唔好用~能記護髮素遠不及鸚鵡店~

買洗清潔精千萬不要去 ...
風中飛鸚 發表於 12/11/2009 00:00

好嘢…..夠硬淨

我比較想將暖管放係衣櫃入面...   雀雀凍的話用暖燈又好似光過頭... 里個做比雀雀都ok

買洗清潔精千萬不要去 ...
風中飛鸚 發表於 2009-11-12 00:00

嗱! 係你自已比位人入咋...
聽日D人就会話你講 16兩將洗頭水當營養水賣, 鸚鵡店用護髮素充抗生素, 而能記就將洗潔精當除虱精...

請問掛住支暖管個2個扣係咪買暖管包埋?

Teddy:
我岩岩去買左,原來5包個2個長掛鈎,請問個掛鈎係邊到可以買到呀?

Teddy:
我岩岩去買左,原來5包個2個長掛鈎,請問個掛鈎係邊到可以買到呀?
咩事 發表於 2009-11-12 16:41

佢個掛勾似係向電腦背面拆出黎個d...

有寒風喔~突然變凍...各位主人要小時自家小朋友啦...
(我仲未整暖管...大獲)

Teddy:
咩事 發表於 2009-11-12 16:41

個掛鈎係自己用電腦裡面o既插槽鐵片屈出黎架...
防潮管唔包..
果D鐵片我有大把, 要o既可以比你.
如果急就拆你部電腦啦!

整2張close up 你睇.
呢個係改良版 ver .2! 加多左個扣( 座底部 ) , 可以加繩拉緊.
因為經過一日觀察....佢地會走去"逗"個架而有少少移位..

哦....收到~ 等我聽日番公司拆開部電腦睇下有冇先,如果冇先問你攞,多謝先

今日電器舖打電話黎問~點解自從我地買左之後~咁多人買~

33# 風中飛鸚

事頭婆話一尺長已經缺貨,要幾日後先有貨到,我都係買到最後個支咋,想買多支都冇

咁我手上有几支咪可以炒囉....

ps : 飛鸚部腦肯定有..公司無就去拆佢果部啦...

35# Teddy

5好開心住,行前d轉彎個間電器鋪可能有大把貨,仲可能平多2蚊添

35# Teddy

咁你可以用61元賣俾我囉.....................嘻嘻

1好多同類型店舖都有得賣~係好普通野~唔一定到荃灣買~(不過名就可能唔同~形容俾店員知)
2香港天氣~唔洗咁擔心啦~一般成鳥~只要養在室內已經ok啦~有多小溫暖裝置令佢地舒服d姐~

點解又咁多鸚鵡冷到病呢>?係因為幼鳥或初到香港的鸚鵡~其他已經養超過兩年~完全唔需要擔心香港天氣~

39# 風中飛鸚
哈哈............唔晒飛鸚,我都系講下笑