返回列表 發帖

今日第一次見楚蜂既人請投票

多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 19 人參與投票
29.17% (7)
50.00% (12)
8.33% (2)
8.33% (2)
4.17% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限

=.=...

最多人講既係...:喔!你係唔係就係楚峰...!?

我都唔記得同峰兄講左咩....

話時話, 投呢d票做mud ?
20091129 - 太陽帝國 之 宏圖霸業  
http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=6834

HelloWin 發表於 2009-11-30 02:07

你好似話: (指住芬達)喔~佢係芬達~

好似係咁上下

HelloWin 發表於 2009-11-30 02:07
以峰兄呢排既風頭加上大膽既作風
想睇下大家見真人時第一句諗倒既反應姐

以峰兄呢排既風頭加上大詹既作風
想睇下大家見真人時第一句諗倒既反應姐
gameijk 發表於 2009-11-30 02:18

大膽<====

6# 楚峰

蜂兄•順知小第之中文程度緊至於三字經,一如他人之說•如一惦無錯字•必非街坊之言

我投咗....

6# 楚峰

蜂兄•順知小第之中文程度緊至於三字經,一如他人之說•如一惦無錯字•必非街坊之言
gameijk 發表於 2009-11-30 02:29

我一早知...因為我係楚...唔係

1我冇投票
2我覺得好彩楚峰係後生仔,唔計較咁多,咁既post有d問題
3先用自己去感受,如果有人開個咁post,自己會高慶嗎?(我本人唔介意)
4未必人人唔介意架,好彩大家年青人玩得咋,(包括我)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

1我冇投票
2我覺得好彩楚峰係後生仔,唔計較咁多,咁既post有d問題
3先用自己去感受,如果有人開個咁post,自己會高慶嗎?(我本人唔介意)
4未必人人唔介意架,好彩大家年青人玩得咋,(包括我)
風中飛鸚 發表於 2009-11-30 12:56

我都同意
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

第一句見到楚峰既反應係真人靚仔過上鏡 楚峰既魔術掂呀

魔術師, 我個仔睇到入哂神, 佢話你好叻
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

(鸚鵡)樹大招(楚)峰 呀

(鸚鵡)樹大招(楚)峰 呀
pinko 發表於 2009-11-30 14:02

狂蜂浪蝶

笑下啦!唔洗介意!

我都有話比我阿媽知,
佢就係唯一一個用自己張相上呢個forum既人!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

我無去,但都有投票!
楚峰真係人氣冠軍, 有自信
我好鍾意睇魔術

其實...我唔識分你地邊個打邊個...=0="  真抱歉...

可以講解一下嘛...

其實...我唔識分你地邊個打邊個...=0="  真抱歉...

可以講解一下嘛...
楚峰 發表於 2009-12-1 00:30
我就係問你是否可以把十蚊紙變一千蚊紙紙