返回列表 發帖
原帖由 kkkk007 於 2008-6-22 19:11 發表

係?咁一齊啦

養LB啦~ 快D買啦~
杰睇左我隻達魔仔~ 佢心思思~
你地又開始離題~

快D搵番亞X山大先啦~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 波波 於 2008-6-22 19:09 發表
都叫你過黎買...
做親家都5定

我都唔會走去搵你啦
原帖由 kkkk007 於 2008-6-22 19:11 發表
係?咁一齊啦

你買雀果時我又睇下有冇合眼緣啦
原帖由 波波 於 2008-6-22 19:12 發表
你地1齊做咩

一齊睇雀姐~

原帖由 三角仙 於 2008-6-22 19:22 發表

我都唔會走去搵你啦

你買雀果時我又睇下有冇合眼緣啦

一齊睇雀姐~

好啦
到時買叫埋你
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

哈哈....千萬唔可以比三角仙快我一步養
我要你搵唔到

原帖由 MANDYLEAD 於 2008-6-22 19:53 發表
哈哈....千萬唔可以比三角仙快我一步養
我要你搵唔到

咁你快D幫樓主搵雀,我住荃灣..咁遠我去唔到

佢個到都唔近我....如果經過個到留意下啦
希望樓主快d搵返啦...

最新消息點呀?揾唔揾得番呀?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

波波你個隻亞仔都有CUT翼~
因住飛走左佢~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

斩這麼晚,恐怕都要聽朝再呵

環境極度惡劣,鸚鵡有太多可能性,太多藏身地點
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

天色已經黑了,迫於放棄,希望在人間,因為地形關係,很難搜索
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

一度有發現,極似目標物

山壁密林,隻雀又係綠色....惡搞喇
最怕係果D食店,有冇機會食野味?

Never give up!!
Hope you can find your bird soon. Good luck!
Make sure to post Notice.
By the way, deeply appreciate 飛鸚, Pear,Onon and Sam their kindness and help.

真係十分感謝你們....
還搞到你仔仔比蚊咬.....
真抱歉!!!
我明天早上會去搵多次....
希望...有轉機.........

原帖由 心雨 於 2008-6-22 21:23 發表
波波你個隻亞仔都有CUT翼~
因住飛走左佢~

佢叫大嘴.....
沒cut..都5色cut
希望在明天~+oil

原帖由 波波 於 2008-6-22 19:12 發表
你地1齊做咩

你睇我已經引用佢果句黎答
你咁都仲要問/?
你隻眼有問題定邊度有問題呀你????????
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

原帖由 芭比 於 2008-6-22 22:55 發表
真係十分感謝你們....
還搞到你仔仔比蚊咬.....
真抱歉!!!
我明天早上會去搵多次....
希望...有轉機.........

唔緊要~小事啦
明早都係一個尋雀的黃金時間,
希望你人雀團圓!!!!

祝早日尋回
BB爸爸(肥豪)

希望快d搵返啦!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!