返回列表 發帖

星期日去街街

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

email:perfect90220909@yahoo.com.hk

你去左哪裡,有方力申ge?

低能兒童,唔識放片,只有影電腦內影像

咁多人都比你影倒小方
好野
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

小方同當奴打招呼

我明啦,你帶住兩隻鸚鵡真係著數d

早知我都睇埋方力生~ 雖然我唔係佢FANS~ 八下!
怕人多又迫~ 又肚餓喎

朝早有奶粉開大會~ 有熊仔~
仲有會擺POST好可愛狗狗~

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 心雨 於 2008-6-23 00:32 發表
早知我都睇埋方力生~ 雖然我唔係佢FANS~ 八下!
怕人多又迫~ 又肚餓喎

係囉
搞到我都未等我個stephy 超級fans既friend黎到都走左了

小方有冇同當奴握手

原帖由 三角仙 於 2008-6-23 00:35 發表
小方有冇同當奴握手

送俾你~

原帖由 心雨 於 2008-6-23 00:36 發表

送俾你~

有冇搞錯到?
大咀同亞歷山大好似樣架啵

好似唔算太大隻姐~ 同大達摩差唔多

大隻過小魔達架~ 錯覺你睇錯~

原帖由 心雨 於 2008-6-23 00:41 發表
大隻過小魔達架~ 錯覺你睇錯~

我咪話大達摩囉
你就真係睇錯左~

我都影左好多亞歷山大, 遲d再引誘下三角仙快d買至得
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-6-23 08:13 發表
我都影左好多亞歷山大, 遲d再引誘下三角仙快d買至得

貼上黎啦,快D貼上黎

貼丫貼丫~

唔係亞歷山大....