返回列表 發帖

小吉的努力成果

多謝在OnOn的指導下,小吉終於學了些雕蟲小技,請指教!!

[youtube]YNXr-vAm5dg[/youtube]

條 link OK番!
渣甸可愛!

我都睇唔到,
不過先恭喜你同onon,
onon做了件好事     (好似話壞事做盡咁 )
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我都睇中左呢d圈圈~ hellokitty~
唔記得帶錢冇得買..
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 心雨 於 2008-6-23 21:52 發表
我都睇中左呢d圈圈~ hellokitty~
唔記得帶錢冇得買..

係邊到有得買呀
我都想買比東東玩
BB爸爸(肥豪)

我係吉之島見到~ 40蚊呃人錢hellokitty
想自己整又懶~

去下d玩具區好多~ 又有射籃球個d~

飛鸚:我新手上路請見諒,現在可以睇得。

真係好叻仔丫

我在雀街能記買,不過不會經常有得買,大約三十元。

原帖由 tinbarchan 於 2008-6-23 22:16 發表
我在雀街能記買,不過不會經常有得買,大約三十元。

thanks你既小吉好叻呀
BB爸爸(肥豪)

好野!根住就會有好多野玩到啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

只要主人有心機,我們的會員特區會一路拍更多深入淺出的訓練片段,

好叻叻呀

Very smart and good job!!
How long did she learnt it?

我諗住用暑假訓練達魔仔變超人...
我又去能記搶住買~
明天番大陸之後又去雀街睇下先~ 我覺冇囉~
前日先去過都唔見有...

又唔見左墨魚骨~ 去街巿買D新鮮用住先 (講笑..)

小吉, 好叻!

好叻wor! 加油呀!

好叻仔呀~

個玩具我喺吉xx10蚊店見到有得賣,10蚊渣.

好叻呀小吉,下次目標係放番落去.

我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

小吉連基本訓練大約三星期完成課程,牠是Boy及大約两歲半,多謝各位讚賞。