返回列表 發帖
個海好靚......釣魚應該一流 !

唔夠分定居咩? 個時我住caulfield. Monash Uni 旁.
jeffleelm 發表於 2009-12-22 16:29

我修讀個課既畢業生當地需求唔大
所以得分好低, 而且我只係讀年幾only~

oh Caulfield~ 我只係去過一次 (朋友home)
坐左好耐車

咁你呢?

澳洲地理位置好特別,有好多獨有品種動物,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

風中飛鸚 發表於 2009-12-22 23:59

主席如果你去澳洲,等小弟同你做導游,我三月時同朋友去完,十日由sydney到tasmania,見到好多King parrot(係blue Mountain 野鳥都會上手食野), 同 galah
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我修讀個課既畢業生當地需求唔大
所以得分好低, 而且我只係讀年幾only~

oh Caulfield~ 我只係去過一次 (朋友home)
坐左好耐車

咁你呢?
clymcm 發表於 2009-12-22 23:29

你係咪讀mutimedia
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

風中飛鸚 發表於 2009-12-22 23:59

我認同. 尤其是"人類", 好養眼~

你係咪讀mutimedia
Cozzy 發表於 2009-12-23 00:21

no~ 不過接近

我係Perth同 melbourne都讀過一段時間. 香港先進方面好幸福, 只係講火車. 要手關門. 當年我讀夠分攪PR. 不過感情問題都係要番香港. 唉...一個伴侶可以改變你一生. 不過我D fd幾個都有留低. 坐完移民監. 個個都番晒黎香港.

只係講火車. 要手關門呢下野就真係. jeffleelm 發表於 2009-12-23 00:27

手關門...hahaha
我第一次見到真係呆左唔知點做...
反而覺得自己係大鄉里

要睇timetable就火車時間
有時走遲幾步目送車尾(下班廿分鐘後)

香港有d事其實做得極之好!

周圍影仔...a_a

手關門...hahaha
我第一次見到真係呆左唔知點做...
反而覺得自己係大鄉里

要睇timetable就火車時間
有時走遲幾步目送車尾(下班廿分鐘後)

香港有d事其實做得極之好!
clymcm 發表於 2009-12-23 00:34

我都係,不過我通常都係單車,或私家車
我係永恆的新手

周圍影仔...a_a
楚峰 發表於 2009-12-23 00:37

花咁多大兩過去, 唔留番d野做紀念
我會一世抱憾~

我認同. 尤其是"人類", 好養眼~

clymcm 發表於 2009-12-23 00:24

我返對,因為澳洲三寶........之首係
我係永恆的新手

我都係,不過我通常都係單車,或私家車
Cozzy 發表於 2009-12-23 00:38

之從我俾三個黑人搶劫後, 就變左日日單車
其實個陣坐火車, 我覺得車卡有陣"押"味..

clymcm 發表於 2009-12-23 00:43

黑人搶劫,有無人幫你,我之前間屋比人爆格,差人係小偷入屋路線入屋,我仲差d打爆佢個頭
我係永恆的新手

clymcm 發表於 2009-12-23 00:43

劫財...定係劫...飾...

有禁唔安全咩? 我未試過, 只係試有個澳洲白人同我講記得讀完書唔好留係到, 番自己國家幫自己國家. 仲話我地個地方可能無水. 比佢笑鬼死. 心諗: 你知唔知香港係邊嫁... O嘴. 澳洲一個退休天堂, 生活太閑了...

有禁唔安全咩? 我未試過, 只係試有個澳洲白人同我講記得讀完書唔好留係到, 番自己國家幫自己國家. 仲話我地個地方可能無水. 比佢笑鬼死. 心諗: 你知唔知香港係邊嫁... O嘴. 澳洲一個退休天堂, 生活太閑了...
jeffleelm 發表於 2009-12-23 01:08

白人係一定想你走因為黃種人工作力高
我係永恆的新手

我係黃種嘅另類...

黑人搶劫,有無人幫你,我之前間屋比人爆格,差人係小偷入屋路線入屋,我仲差d打爆佢個頭
Cozzy 發表於 2009-12-23 00:57

一個人都無, 夜晚八點係我一出火車站必經天橋奶野
係有一個女人踩單車路過不過無理我地...(我已大叫HELP)

所以嬲嬲地之後以單車代步