返回列表 發帖
劫財...定係劫...飾...
楚峰 發表於 2009-12-23 00:58

我邊有.....飾可以被劫呢~

好在只係一部手提 (sim card成功爭取保留)
一部out晒款既DC (CF card保留)
同幾十蚊澳紙 (銀包皮同卡保留)

加patpat被抽水幾下 (話晒我當時都係一個青春少女 )

有禁唔安全咩? 我未試過, 只係試有個澳洲白人同我講記得讀完書唔好留係到, 番自己國家幫自己國家. 仲話我地個地方可能無水. 比佢笑鬼死. 心諗: 你知唔知香港係邊嫁... O嘴. 澳洲一個退休天堂, 生活太閑了...
jeffleelm 發表於 2009-12-23 01:08

我都以為自己唔會咁好彩..

有個就畢業既同學知我想買單車
佢就話低價轉讓佢既俾我
點知第二日佢就話佢架車係Flinder St. station俾人開鎖偷左

我邊有.....飾可以被劫呢~

好在只係一部手提 (sim card成功爭取保留)
一部out晒款既DC (CF card保留)
同幾十蚊澳紙 (銀包皮同卡保留)

加patpat被抽水幾下 (話晒我當時都係一個青春少女 )
clymcm 發表於 2009-12-23 09:39

如果劫妳既係post相個幾個靚仔...妳會唔會選擇同佢講...劫飾好啦...唔好劫財@@
或者劫財之餘...可唔可以劫埋飾

42# clymcm

city都禁揚開鎖? 大家有無去china bar食野? D 喇沙真係好好味~

42# clymcm

city都禁揚開鎖? 大家有無去china bar食野? D 喇沙真係好好味~
jeffleelm 發表於 2009-12-23 11:31

oh~ 冇食個邊個d ar
只係食過Flemington既Laksa King, 都好好味

will travel Sydney on Jan, 希望見到多D野生鸚鵡!!

China Bar 已經成行成市la, city, boxhill, 只要布留學生就布china bar......
clymcm 你依家都好青春
jennymok,如果想睇野生鸚鵡, 你要去blue mountain,可以餵 d野生鸚鵡,d工作人員會比的corn你鸚鵡餵......好正
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我依家既目標係静岡県既"掛川花鳥園"
(多謝mandy介紹~)

[youtube]1X-bga0g6aM&feature[/youtube]

[youtube]OY3nitF8gbk&feature[/youtube]

我依家既目標係静岡県既"掛川花鳥園"
(多謝mandy介紹~)

1X-bga0g6aM&feature

OY3nitF8gbk&feature
clymcm 發表於 2009-12-24 10:09

隻隻都唔驚人架~~~~~~~~~~~~

"掛川花鳥園," plan to visit in the coming Easter holiday!!

手關門...hahaha
我第一次見到真係呆左唔知點做...
反而覺得自己係大鄉里

clymcm 發表於 2009-12-23 00:34

手關門唔出奇!
你哋試過去銀行存摺去存錢,職員收款後,只在你存摺上,手寫係存入金額$問你怕未!

"掛川花鳥園," plan to visit in the coming Easter holiday!!
jennymok 發表於 2009-12-24 16:36

oh my GOD!!~~

你會打算自遊定跟團??
我近排'立"過下d遊行團, 唔係好見有"掛川花鳥園"呢個行程..
可能係我唔識搵~

吟不如自已去la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

吟不如自已去la
Cozzy 發表於 2009-12-25 10:11

我係日本路痴
而且懶...自編行程book酒店搵搭車路線
通通都唔想做~