返回列表 發帖

走失黃化雞尾

頭先我兩隻雞尾俾D門鐘聲嚇一嚇飛起左
其中一隻黃化雞尾更飛了出20樓窗外
我即時落街搵但係都搵唔到
希望各位住大圍既朋友可以幫手留意下 雞尾走失既地方係顯徑村近嘉田苑範圍

佢係一隻好肥既黃化雞尾 面上紅點很紅 性格較惡 見到人手指會即咬
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

願早日尋回
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

希望你可以快d搵返你隻仔仔喇~

有冇剪翼?
希望快d搵得返!!

希望你早日尋回

祝早日尋回

祝早日尋回

要剪翼呀!
希望早日尋回.
ONON

係邊到唔見就係邊到等佢啦, 佢可能肚餓會飛番尼嫁!
祝早日尋回!

希望你快d搵番, 一家團聚!

希望早日找回雀./.\

你試帶牠同伴一齊找和一路找一路叫牠名字,希望有好消息.

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

☆☆我在窗台無籠放養雀雀☆☆
相思、彩鳳、愛情烏、雞尾、珍達…
每日食、瞓、玩 ,食、瞓、玩,食、瞓、玩 .....

祝早日尋回~
玫瑰葵花 ENVY仔

12# ECKO

我有 2 隻 LB 試過比水警輪汽笛聲嚇親
在 8樓露台飛出去不知所蹤,我即時跑到樓下大叫牠們名字
叫了幾分鐘後,牠們逐一由上而下跌入我懷中令我接過正著
雖然我摸不著頭腦牠們究竟躲在何處
為何降落點 ...
Ming 發表於 2010-2-4 11:23

ming, 你呢件事係 "奇蹟" !

ming, 你呢件事係 "奇蹟" !
clymcm 發表於 2010-2-4 13:30

x2 絶對係奇蹟
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

12# ECKO

我有 2 隻 LB 試過比水警輪汽笛聲嚇親
在 8樓露台飛出去不知所蹤,我即時跑到樓下大叫牠們名字
叫了幾分鐘後,牠們逐一由上而下跌入我懷中令我接過正著
雖然我摸不著頭腦牠們究竟躲在何處
為何降落點 ...
Ming 發表於 2010-2-4 11:23

@口@竟然從高空而下..被你接個正著~~
你那天有沒去買六合彩??[被毆

x2 絶對係奇蹟
sesese 發表於 2010-2-4 14:05

X3  

我都係顯徑,等我留意下先
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我都係顯徑..就係你下面..我幫你留意下@@