返回列表 發帖
你地講完~兩日冇人打電話黎問~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

☆☆我在窗台無籠放養雀雀☆☆
相思、彩鳳、愛情烏、雞尾、珍達…
每日食、瞓、玩 ,食、瞓、玩,食、瞓、玩 .....

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

希望真正主人快出現!
ONON

再之前尋雀在舊鸚鵡樹~因為轉板問題~所以失去資料~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

haha...隻藍黃可能係我走失既...
不過我唔記得左腳圈號碼...
但我清楚記得佢係藍色翼黃色身...有兩隻眼兩隻腳一個咀兩個鼻窿...
呢隻走失既雀係唔係同我走失個隻好相似呢@@"

會唔會好多人用d類似既說話去認雀呢...

唔辛苦,仲好好笑添,我第一時間先問藍黃金剛不是狗,是鸚鵡,你知唔知先?
風中飛鸚 發表於 2010-2-26 18:01

吓....乜唔係猩猩咩? 我剛剛仲想打電話黎認..我個隻係啡色...心口有2大舊肉...又有好多毛...在帝国大厦頂樓走失左!! 如果係我果隻...唔該比番我! 主席你唔好收埋佢!!!

吓....乜唔係猩猩咩? 我剛剛仲想打電話黎認..我個隻係啡色...心口有2大舊肉...又有好多毛...在帝国大厦頂樓走失左!! 如果係我果隻...唔該比番我! 主席你唔好收埋佢!!!
Teddy 發表於 2010-3-4 23:08

如果個隻走失左...應該好易搵得番...佢匿唔到去邊...

我有相為証...隻金剛係我的
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

drdoom 發表於 2010-3-4 23:26

drdoom~~你同Teddy 2個人爭掂數先啦~~~

佢果隻係啡色,睇相都知我隻係藍黃色...
主席果隻係藍黃金剛唔係啡金剛...
一定係我

你隻藍黃金剛有無腳環ga?~~

仲有, 佢捉左d飛機, 整爛左,
是但賠返一千幾百萬先可以帶佢走喎~~~~

drdoom 發表於 2010-3-4 23:26

用ps 過嘅假相就想同我爭?
我呢張先至真!

加多張BB照証明!!!

波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

上左隻金剛手咪就係我
以前我長頭髮

上左隻金剛手咪就係我
以前我長頭髮
drdoom 發表於 2010-3-5 00:18

唔係金剛上你手, 係你上金剛手~~~

金剛上手無難度.....你唔怕佢就得
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

上左隻金剛手咪就係我
以前我長頭髮
drdoom 發表於 2010-3-5 00:18

冇錯...金剛手上果个係你...佢就係捉住你E個坏人..話比你知我才是佢主人!! (請看图!)

之后..金剛就將你掉左落樓tim......

主席如果唔想有咁嘅下場就快D比番我~~~