返回列表 發帖
原帖由 心雨 於 2008-7-1 00:19 發表
係邊到買咁細個..?

能記,不過呢個係最細既,好似已經賣晒(有2個係我手上)
有冇留意係6個圈圈 本身一套得3個,我覺得太少所以一買買2個.
而家能記好似重有,不過係大隻少少既,你可以落去睇下

原帖由 心雨 於 2008-7-1 00:19 發表
係邊到買咁細個..?

星期日實抽到架你
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 1-7-2008 00:17 發表

就要改名鸚鵡圈

又幾好喎!

我有個提議, 我地不如創個健力士紀錄.....就係揾15隻雀一齊出來玩圈圈.
成為第一個上健力士紀錄的鸚鵡會
大家一齊努力.......
ONON

有冇咁既世界紀錄先?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 1-7-2008 00:26 發表
有冇咁既世界紀錄先?

好似唔覺喎, 多數無.
ONON

咁遲d奧運又多個新曾項目.

原帖由 ★B♀B♂★ 於 1-7-2008 00:21 發表
onon,你地有冇留意到,有時自己明明在線都會顯示離線架,
我試過重登就冇事.我諗係我地將樹樹個網加左落我的至愛之後.
每次再禁我的至愛上線就會咁樣

要揾人check check 先. 唔該晒!
ONON

我咁醒抵我加粒星掛

原帖由 心雨 於 1-7-2008 00:22 發表
唉~ 我冇抽奬運...
等買好了~

二年前吉x島 $10店有, 我都買咗放埋左.  
你可以去check 下現在有無.
ONON

原帖由 ★B♀B♂★ 於 2008-7-1 00:21 發表
onon,你地有冇留意到,有時自己明明在線都會顯示離線架,
我試過重登就冇事.我諗係我地將樹樹個網加左落我的至愛之後.
每次再禁我的至愛上線就會咁樣

係呀,成日都係咁架,明明發緊言,都話我離線既

hahaha...巴巴閉好為食,
他好聽話 ,好乖
我要努力訓練我的鸚鵡

原帖由 ★B♀B♂★ 於 1-7-2008 00:30 發表
我咁醒抵我加粒星掛

加粒星咪變咗樹樹管理員
ONON

其實我都好鐘意飛鸚設計果個.好令好美觀,色彩又好.
但係對於一d小型雀懶雀,塊膠片重得滯.
飛鸚諗辦法偷輕佢,我同你訂一個

原帖由 OnOn 於 2008-7-1 00:13 發表

多留意佢鍾意食乜, 一定有一樣比較鍾意.
放食物時, 睇吓佢攞邊樣先.
或在餵第二餐之前試吓.

我知佢鐘食咩,但佢唔為食,佢有性格到寧願唔食

原帖由 joankong 於 2008-7-1 00:32 發表

係呀,成日都係咁架,明明發緊言,都話我離線既

你而家都係離緊線格 好彩係離線唔係離題炸

原帖由 joankong 於 2008-7-1 00:35 發表

飛鸚話齊,餓佢幾日,制佢期.睇下佢d性格去得邊

原帖由 ★B♀B♂★ 於 2008-7-1 00:37 發表

飛鸚話齊,餓佢幾日,制佢期.睇下佢d性格去得邊

性格係唔可以飽肚架,
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 joankong 於 1-7-2008 00:35 發表

例如生果入面有不同款色, 佢地會挑最鍾意果樣食先.
攞邊樣先, 就代表果款係佢鍾意食.
以後就抽起呢款, 在訓練時做獎勵, 平時無得食, 就如瓜子.
ONON

原帖由 OnOn 於 2008-7-1 00:34 發表

加粒星咪變咗樹樹管理員

而家我都多你同飛鸚一粒星架啦 =>★B♀B♂★<=SEE

實抽到好丫...
不如飛鸚工場大量生產 講笑別打偶~

HELLOKITTY我自己玩緊~
十蚊店我行過冇丫, 個日特別去睇下仲要個場冇左冷氣...好熱~
反宜俾我搵到想買既蜜紅豆...

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......