返回列表 發帖
其實我都買咗少少禮物比大家706抽獎, 希望大家啱用
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

我都有呢D波波~ 上次見到未買左囉~
達魔仔都唔識玩~ 大眼叻過佢~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

哈哈...為食咪好囉...好教d既
唔為食又點教呢....見到野食都唔理你

我哥隻e+先學上手...level 差好遠

d咩波波來的

巴巴閉都有玩開呢種ball.本黎係比細貓狗玩既,size好似兵兵ball咁細.
又有d隆隆比佢地爪住

原帖由 波波 於 1-7-2008 17:58 發表
d咩波波來的

呢款波D膠係厚身膠同軟少少,無咁易比佢地咬爛.
以前香港無得賣, 近呢一兩年先有,
好似唔係太多地方有得賣.
ONON

中間有噹噹玩得勁都會好嘈架~
有個係膠瓶入面可以放D花生~ 仲好玩啦~
有得八有得玩有得食滿足晒3個願望~

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-1 00:24 發表

星期日實抽到架你

我又要抽
BB爸爸(肥豪)

wii wii學極都唔識仲要丟爛咗個圈圈!?

都係巴巴閉勁啲... ...

[quote]原帖由 clearb 於 2008-7-1 23:31 發表

wii wii學極都唔識仲要丟爛
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

屎火喇~飛鸚又有語言障礙

原帖由 心雨 於 2008-7-1 00:50 發表
實抽到好丫...
不如飛鸚工場大量生產 講笑別打偶~

HELLOKITTY我自己玩緊~
十蚊店我行過冇丫, 個日特別去睇下仲要個場冇左冷氣...好熱~
反宜俾我搵到想買既蜜紅豆...

我星期日先係屯門吉之島10蚊店買左個, 大把貨呀

原帖由 LawB 於 2008-7-2 11:00 發表

我星期日先係屯門吉之島10蚊店買左個, 大把貨呀

我"在玩具反嘔城"見到好貴,所以冇買,原來"吉之草"咁平,等我都去買番個~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

好叻仔>v<
我刀想教下我隻雞尾= =