返回列表 發帖

v仔再放波

玩左幾日,v仔有d進步

p.s. 下次upload妹妹,大眼仔新玩意
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

進步左好多呀...hold住波波唔亂擲...
好叻呀佢~
雞尾-Meepo

meepo都好叻.....
v仔好鍾意玩.....比較好教
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

教得好啊,加油,期待你下一個post^^
我屋企有隻lb:蛋卷[13/3]
大家加我msn喇!
matthewlovechloe@hotmail.com

我無想過教呢D, 求其唔咬人唔大叫比我摸得, 唔識講野都無所謂. cozzy你真係好有心機~

唔咬人同摸係長期的工作....加油la
我係永恆的新手

我無想過教呢D, 求其唔咬人唔大叫比我摸得, 唔識講野都無所謂. cozzy你真係好有心機~
jeffleelm 發表於 2010-3-20 01:26

你養係咩雀來的, 咬人好勁架?

你養係咩雀來的, 咬人好勁架?
nashvampire 發表於 2010-3-20 09:13

佢養阿瑪遜@@

COZZY真係好好心機教

阿瑪遜巳經係家姐度喇,因為她講她想要,而家個隻仲咬得金

比我KOO KOO一執起個波就咬爆, V仔真係叻!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

掂呀!
開始移你隻手.......追手放.
ONON

jeffleelm 發表於 2010-3-20 09:34

咁而家係葵花?

jeffleelm 發表於 2010-3-20 09:34

有無留意到咬的原因,係mud情況下咬
我係永恆的新手

唔鍾意攪佢禁耐又咬下, 要番籠又咬一下.

掂呀!
開始移你隻手.......追手放.
OnOn 發表於 2010-3-20 10:13

佢學得ok快.....現在唔教新野......等佢做得好d先
大眼仔,妹妹學緊新野
我係永恆的新手

所以我點都唔敢養太大的雀~~嘩~lb都咬成咁, 大雀個咀又嘜易會比佢咬斷架~~