返回列表 發帖

Bowling... Bowling.....

今次有咩攪???

行街比我揾倒件好嘢,  不過唔係太啱使, 唯有改吓.

今次好容易, 兩三個鐘就OK. 只需買張貼紙, 其它嘢反正屋企有.

成本成為  HK$30.00

去相...........
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

今晚試玩, train 咗 5 - 10 分鐘.  得咗

去片...................

ONON

onon,你真係犀利!你為我哋女子組爭光!
你係咪用嚟訓綀小卡比?

OnOn 好叻~ 小卡比好叻叻~ good!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

勁..............
太勁la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

太厲害了~哈哈

onon,你真係犀利!你為我哋女子組爭光!
你係咪用嚟訓綀小卡比?
agnes283 發表於 23-3-2010 00:28

多謝!
係呀! 做來比小卡比玩嫁.
呢個玩具最好地方係, 好容易排好D瓶. 見倒呢個設計, 買咗先諗點改.
ONON

嘩又有新野, 我係小卡比fanZ~~

厲害~~~~~~~~~~~

你造到好似買一樣,我淨係有idea,但唔識自己造,我都好想學吓DIY。

太強啦...
我唔係小卡比既fans...
我係OnOn既fans...^^

你造到好似買一樣,我淨係有idea,但唔識自己造,我都好想學吓DIY。
agnes283 發表於 23-3-2010 00:43

試吓啦!
真係好好玩嫁.
ONON

試吓啦!
真係好好玩嫁.
OnOn 發表於 2010-3-23 00:47

要有咁多工具先可以令到呢件事好好玩...
如果唔係...會攪到個頭出晒煙...

要有咁多工具先可以令到呢件事好好玩...
如果唔係...會攪到個頭出晒煙...
楚峰 發表於 23-3-2010 00:47

只要有普通工具, 鉗、鋸、剪鉗、刀片及沙紙就可以.
ONON

圖1是什麼喔~,
看不清楚~~

勁!!!!

ONON你好有心思~小卡比又好勁

好勁呀!!!!!!!!!!!!!

哇..........好勁呀,,,,,
好似買返黎咁

圖1是什麼喔~,
看不清楚~~
layer 發表於 23-3-2010 01:00

木紋貼紙.
ONON