返回列表 發帖
睇完就想講一句...

"量產呢架野唔該!!我要一架!!"
楚峰 發表於 27-3-2010 11:20

通常造第一架時好有興趣, 再造都造唔番
ONON

就黎勁過ocean park 的雀雀啦!

你個市咁低咩?
紐約個市已經炒到兩隻紫藍換一隻小卡比啦喎
楚峰 發表於 27-3-2010 12:07

比你同飛鸚笑死
ONON

就黎勁過ocean park 的雀雀啦!
fatso127 發表於 27-3-2010 14:04

人地係專業, 我呢D係攪攪震.
而且, 有一樣一定學唔倒............." 放飛 "
ONON

再次多謝大家讚賞小卡比
ONON

我講緊非洲個市~大陸個市已經炒到一號銀海換小卡比~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

OnOn 真係女中豪傑! 我連修理爆谷棵樹都要求我老公幫手,等到頸都長…女人都係要靠自己好啲!!

onon真係好勁~返工做事同打理屋企都頭頭是道~仲訓練到d鸚鵡咁叻~大家係咪話我行運呢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

OnOn 真係女中豪傑! 我連修理爆谷棵樹都要求我老公幫手,等到頸都長…女人都係要靠自己好啲!!
爆谷 發表於 27-3-2010 16:53

你過獎啦!
其實只係各有專長.
ONON

onon真係好勁~返工做事同打理屋企都頭頭是道~仲訓練到d鸚鵡咁叻~大家係咪話我行運呢~
風中飛鸚 發表於 27-3-2010 17:10

你寫D咁嘢, 唔識答
樹樹有好多猛人...靜係呀Sam D 畫功已經係一絕.
ONON

真利害

真勁

小卡比好叻仔!

小卡比醒,
架單車勁!
雀,車合一!

321同小卡比緣慳一面,
真可惜!

小卡比係明星鸚鵡.........
coletrain 411可以去bbq
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我好想去,
不過個仔果日要補習,
仲要睇下老婆ge時間就唔就到先!

真係好得意呀!

我好想去,
不過個仔果日要補習,
仲要睇下老婆ge時間就唔就到先!
coletrain 發表於 28-3-2010 10:48

希望你就倒時間, 到時見倒你
ONON