返回列表 發帖

onon車廠新型號 - ( 試車 )

之前用"SKB 1" train 咗, 到 "SKB 2" 出廠後玩過幾次. 今日終於有時間拍番段片.

小卡比只願意在自己張枱踏, 其它地方暫時會掉頭走.  但佢張枱太短, 三吓到岸.
唯有借用老公張機攝影用膠片增加長度.

先睇少少訓練片

呢段好少少, 但仲係未夠好, 收住貨先

如果睇唔倒, 請按以下條 link :

http://www.youtube.com/watch?v=6d11kYR2lSY
ONON

神童小卡比又黎啦

條鏈順d就輕鬆好多

神童小卡比又黎啦

條鏈順d就輕鬆好多
Zeta 發表於 27-3-2010 01:55

條鏈其實好順, 係尚未習慣發力問題, 仲有佢比較肥咗少少
ONON

下面個段睇唔到

小卡比真利害~
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

勁呀!小卡比可以去賣藝喇!
真係good boy......
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

下面個段睇唔到
楚峰 發表於 27-3-2010 02:50

唔知點解,  所以加番條link响上面.
ONON

...............................
BB爸爸(肥豪)

小卡比, 勁呀
Raco

都係一個字....."勁"!
小卡比犀利!
ONON更厲害!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

小卡比好犀利!

On On 更犀利!

好利害!  

好勁呀~~~ ONON&小卡比
點可以教到佢運用對腳...

驚嘆中!小卡比很厲害!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

睇完就想講一句...

"量產呢架野唔該!!我要一架!!"

小卡比真厲害
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

小卡比好犀利!

On On 更犀利!
BoBoBoBo 發表於 2010-3-27 09:22

x 2

下次出黎聚會~搵人搶左小卡比~黑市價已經炒到兩萬幾~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

下次出黎聚會~搵人搶左小卡比~黑市價已經炒到兩萬幾~
風中飛鸚 發表於 2010-3-27 11:40

你個市咁低咩?
紐約個市已經炒到兩隻紫藍換一隻小卡比啦喎

好勁呀~~~ ONON&小卡比
點可以教到佢運用對腳...
Mitchell 發表於 27-3-2010 09:53

一定要有道具先, 之後主人係要幫佢一把,
令佢先明白個動作.  + 時間(都係嗰句)
ONON