返回列表 發帖
咁我同你要影番d親熱照片先可以串到佢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

咁我同你要影番d親熱照片先可以串到佢~
風中飛鸚 發表於 2010-4-4 00:52

I can help also.

但要留意~泥鯭的其實即係香港既白牌車~

多數係高雄火車站出面既都係7人車~
上次就係"LAY"野...比條友昆話好快...
點知上到車得我地兩條友...呆坐左一個中先等到客滿...

所以要睇你運數...如果咁岩有一 ...
mavisweet 發表於 2010-4-3 23:59

多謝分享.  咁到時去到睇下點先LA

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

e~真的在那間屋嗎?????
第2張相望出去的景有點像...
我都有看的喔~雨不停天氣晴@@"
楚峰 發表於 2010-4-3 11:16

呢間唔係, 只係民宿; 我哋今天晏D會去天氣晴間屋

玩得開心d! 好明顯你地心在墾丁, 心在樹樹!

有d晴晴寶寶既相....

寶寶出浴...
http://forum.parrot-tree.com/vie ... page%3D1&page=1

同埋...晴晴寶寶日誌...
http://forum.parro ...
BoBoBoBo 發表於 2010-4-3 11:39

剛剛先得閒睇, 晴晴寶寶好可愛啊~  你哋儲埋咁多精彩鏡頭, 可以出本專輯了

Carol 你地係唔係住民宿呀?
個海景好正!
YVONNE 發表於 2010-4-3 11:52

YVONNE, 我哋係住民宿呀, 係SIMON好介紹

仲有..墾丁有無鸚鵡睇呢?
迪迪仔 發表於 2010-4-3 15:17

來咗咁耐, 一隻都未見過, 昨天問當地人, 佢哋話冇

佢兩個影來影來都係灰灰黑黑~

你既小寶、小雲同小吉就唔同~表情多多~唔止可以出畫冊~仲可以諗諗開影展添! 將d相晒到放畫廊d畫咁大~或者成幅牆咁大~一定好靚!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

呢間唔係, 只係民宿; 我哋今天晏D會去天氣晴間屋
carolee 發表於 2010-4-5 09:53

記得影d相黎睇下~
影埋佢出面上電單車個個位~記得去對面馬路影先似喎@@"
佢次次渣電單車返去個鏡頭都向對面馬路影過去架~