返回列表 發帖

睇睇對灰鸚做緊咩....

天陰陰,無mood玩,成朝排排企..睡睡覺...RR毛....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

好得意

晴晴寶寶好可愛~~~

比人偷拍左都5知添

好悶,無無聊,玩玩毛
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

見到寶寶咁悶,晴晴就走去叫寶寶陪佢High Tea
淺灰鸚 =晴晴, 女

幾乖呵
又唔會通屋亂飛喎
俾我個隻已經唔知飛左幾多轉lu
Raco

點解有一隻好似黑色咁既

是否一對?
兩隻有伴真係好d

好可愛呀~
我家的少爺同小姐: 阿米+Elmo+細佬

1# BoBoBoBo

好sweet呀佢地

每次去完鸚鵡樹活動 ,第二日就會大昏迷 ,補充精神!預備下次再玩過!
淺灰鸚 =晴晴, 女

佢地玩一日,真係要用好多energy,
我個兩隻,回程返屋企時已經無電,
尤其係隻迷你金,撘車個時粒聲唔出,
唔同出發時要幾興奮有幾興奮,
要幾大聲有幾大聲…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

晴晴寶寶玩到好攰喔~~^^
我個隻瞓左一陣,返去又再玩~/w\

愛玩的小孩子

晴晴寶寶玩到好攰喔~~^^
我個隻瞓左一陣,返去又再玩~/w\
layer 發表於 2010-4-12 17:54

層層好fit wow , 佢地去完一日街,就算食飽至睡 ,體重都會暴跌,要訓練晴晴寶寶出多d街先得。
淺灰鸚 =晴晴, 女

叫晴晴寶寶多d約層層去玩啦~

晴晴寶寶: " May 2010 約層層 & Happy & Elmo 去開心創先河聚會形式玩 ~"
淺灰鸚 =晴晴, 女

晴晴寶寶: "約層層 & Happy & Elmo 去開心創先河聚會形式玩 ~"
BoBoBoBo 發表於 2010-4-12 23:23

好喔~~層層有人約他喔~
你地會邊日去?

佢2個好可愛~我wall paper用緊4個一齊企果張相~~

你地會邊日去?
淺灰鸚 =晴晴, 女