返回列表 發帖
佢地真係好鬼得意呀!!!

不鏽鋼架都有得訂做?   邊度有得訂做?  
BoBoBoBo 發表於 2010-5-21 12:38

我只能夠話...有錢既...有D咩係冇得訂做...?

快閃晒雀

未能成功室內晒雀,唯有用傳统方法晒啦! 咁樣晒佢倆個又好地地

今日係個太陽快閃,時晴時陰。都算有d UV落肚啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

我只能夠話...有錢既...有D咩係冇得訂做...?
楚峰 發表於 2010-5-21 16:16

咁即係有無地方訂做? 家品店有d銀色架,唔知係不鏽鋼還是電鍍?
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

剛剛翻睇完錄影咗嘅片段, 證實係虛驚一場. 在錄影咗嘅片段中, 看到晴晴後來好'滋油淡定'咁企起身, 直情係話俾所有人知佢剛剛睡得好甜. 真氣人! 完全唔知 '偷睇' 緊佢嘅千 ...
JoeLee 發表於 2010-5-20 19:54

識飛既生物真係....完全可以漠視地心吸力既可怕..

*唔好意思, miss左幾日, 追唔到個post既speed~~

幾日冇上網, 一上D劇情去得咁快嘅, 追都追唔切

幾日冇上網, 一上D劇情去得咁快嘅, 追都追唔切
carolee 發表於 2010-5-23 01:16

小雲小寶仲有無唔妥小吉呢?
有無飲你個枝"雲吉大寶酒"呀
淺灰鸚 =晴晴, 女

我想問樂樂隻腳有d甩皮,咁正唔正常呢??thx

可能係枝磨爪棍問題。
初初寶寶用枝好粗嘅磨爪棍,都搞到甩皮,要換成現在枝丫棍至無事。
淺灰鸚 =晴晴, 女

樂樂沒用磨爪棍啊....甩皮係咪代表長大中?(好似蛇咁)

樂樂沒用磨爪棍啊....甩皮係咪代表長大中?(好似蛇咁)
YEEYEE 發表於 2010-5-23 11:41

請拍張腳板底嘅相來看看究竟
提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

好開心啊,樂樂今日上到手啦

淺灰鸚 =晴晴, 女

好開心啊,樂樂今日上到手啦
YEEYEE 發表於 2010-5-25 21:29

剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

下次有活動時要帶樂樂出黎同寶寶,晴晴&層層玩下先

YEEYEE 發表於 2010-5-26 08:29

剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

YEEYEE 發表於 2010-5-26 08:29

有人約層層喔~~

晴晴終於學識~凌空倒掛在玩具上

幾過寶寶多個星期training,晴晴終於克服障礙。

係寶寶無為意的情形下...

見晴晴做到,寶寶都好surprise...

即刻走去睇晴晴...

Secure哥哥好盡責..."OK 嗎?...晴晴"No Problem!"

寶寶: Good Job! 再來一次...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

Layer, 層層下個月1歲喇!
e家佢識講咩呀?
晴晴好鐘意講"Daddy返工喇,Bye Bye喇Bye Bye!"
成個朝早催Daddy返工咁,給佢Daddy好大壓力
淺灰鸚 =晴晴, 女