返回列表 發帖
請 Nike 媽再出手

都係多得你既鬼斧神功,隨手一筆就令大家咁開心 "寶寶lababy" 頓成樹樹"妖鸚"
唔好比佢停.....請Nike媽再來一筆~~~今次幫晴晴化妝

...
BoBoBoBo 發表於 2010-6-29 11:45

晴晴睇到自己和寶寶化妝之後個樣,都忍不住哈哈大笑 寶寶就R晒頭,唔知發生咩事
BoBoBoBo 發表於 2010-6-29 14:16

晴晴似咆哮緊多d wor~

其實我化人同自化都未試過, 一黎就化鸚...仲打孖上
難得佢地主人夠大方俾我自由發揮~
事後又會唔飛刀追殺
在此謝過!

863# layer

睇 magazine ~ d o靚 模都係咁上下 la
BoBoBoBo 發表於 2010-6-29 14:51

Bird Talk 個 d?
咁晴晴索好多~

想問,如果自己喺屋企部電腦搞d 咁得意嘅effect,有咩software可以download 呢?
BoBoBoBo 發表於 2010-6-30 07:46

Photoshop 已足夠~

IP cam ~ 用緊呢部
BoBoBoBo 發表於 2010-7-3 13:06

woo~~ 睇黎你地裝左至少兩部wor~

今早嘗試將晴晴單獨帶入鸚兒房先,看她有咩反應....
寶寶~~~~~不停向鸚兒房方向張望,一臉期待。
晴晴~~~~~第一時間走去吃荔枝,如果寶寶等多幾分鍾才進鸚兒房,荔枝應該會一件不留!+: ...
BoBoBoBo 發表於 2010-7-11 08:13

晴晴呀...真係真情流露~

我用曱甴藥的, 噴的怕他們吸到
layer 發表於 2010-7-11 22:08

我用百街袋的, 噴的怕我自己都吸到

屋企平日無曱甴,無須噴藥,那次意外見到一隻,一時情急走去買支殺x死,標明環保,但噴出來的味非常强勁
我聞到都覺頭痛,好後悔又好担心
果隻曱甴都無即時死呀+:不 ...
BoBoBoBo 發表於 2010-7-11 22:19

你買完番黎呀小強仲係度等緊你咁情深?~

BoBoBoBo 發表於 2010-7-11 22:20

我細個同細佬係屋企發現"佢", 但係又唔敢用手/ 廁紙 / 拖鞋處理佢..
所以用膠袋粒住佢, 有距離感d

我都係就手先拎起枝手槍
之後阿媽問我做咩事....我就話去殺曱甴
Saiga 發表於 2010-7-11 22:35

就手就有枝槍
咁d小偷入你屋企咪好危險?~

(講笑唔准嬲~)

都係ga
鬼叫本身自己有打Wargame,同埋又唔鍾意汁房
咪搞到d 手槍呀,彈匣呀周圍都係lo
Saiga 發表於 2010-7-11 22:48

haha~ 你既興趣都幾多元化wor!
甲蟲, 鸚鵡, 射擊~

d 汁濺到成屋~牆又有~地又有
BoBoBoBo 發表於 2010-7-11 23:02

尤其白色個d...

記得有次係房好"專心"咁溫緊書, 突然有隻飛強
嚇到我即刻棄書出大廳搵阿爸救命

比你發現添~我地患上鸚鵡型強迫性上樹症啊

朝早就會有鸚鵡型渴睡症狀...
BoBoBoBo 發表於 2010-7-13 17:03

呢個角度夠光, 即刻高清左wor~

仲睇多好多野添  搞到我好唔得閒!
BoBoBoBo 發表於 2010-7-14 16:56

咁另一邊個部千祈唔好加閃燈
唔係你會做唔到野~

另一邊個部,用呢"裝"佢沖涼
BoBoBoBo 發表於 2010-7-14 17:05

沖涼剪影~

昨日寶寶將個頭伸入個Harrison糧杯,好似沖涼咁亂fing個頭,將d Harrison fing 晒出呢
BoBoBoBo 發表於 2010-7-14 17:33

寶寶真有品味~
沖涼都搵高檔野黎沖

今日晴晴識順住講"One Two Three Four Five~~~Do Re Me Fa So~So Fa Me Re Do"喇!
BoBoBoBo 發表於 2010-8-13 07:53

我感覺到寶寶好快會識同晴晴講: "You jump i jump!"

第一次做夜鬼

今晚同朋友吃晚飯好開心,晚了回家,晴晴寶寶近午夜時份仍然好精神,以後可以讓牠們夜點睡覺喇!
BoBoBoBo 發表於 2010-8-13 23:36

wah 你好快手wor~