返回列表 發帖

大口仔上學堂 - Apr 10 2010

大口仔上學堂

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

smart boy ~
我家的少爺同小姐: 阿米+Elmo+細佬

GOOD BOY!!!
玫瑰葵花 ENVY仔

掂呀!  大口仔好嘢

個藍球架好正
ONON

我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

i am gonna give you a big

大囗仔好叻仔呀! 事頭婆訓練得好好啊!藍球架好正!

唔該訓練埋我亞B呀

好野......
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

死.......我中毒tim..........
點算呀???
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

死.......我中毒tim..........
點算呀???
Cozzy 發表於 2010-4-10 10:11 PM

買la買la
hk.myblog.yahoo.com/winnieloves-jelly

買la買la
winnieXjelly 發表於 2010-4-10 22:22

唔買
3隻已經好多.........
我係永恆的新手

唔買
Cozzy 發表於 2010-4-10 10:25 PM

百毒纏身對身體唔好
hk.myblog.yahoo.com/winnieloves-jelly

15# Cozzy

'你都值得擁有' 呀嘛

唔買
Cozzy 發表於 2010-4-10 22:25

最多未最後一隻大野, 己後再算
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我係想要多一隻大的......
但係我自已都唔係好清楚自己時.....
我都係想清楚d先....
我好想要一隻黑色的大鸚鵡
我係永恆的新手

掂呀!  大口仔好嘢

個藍球架好正
OnOn 發表於 10-4-2010 17:50

個藍球架係集合兩位高人嘅意見同幫助先可以整到,成本$60元有找。