返回列表 發帖

宿霧4天遊

復活節假期時去了宿霧4天, 本來影了很多相, 可惜有張卡燒了, 全部相無哂, 只餘少少相救得返.
陽光假期, 同大家分享一下.

可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

藍天白雲好寫意呀!

張卡點燒法? 可能會救得返呢, 不如問下teddy
妳去咗旅行, 邊個照顧lufian呀?

有亞媽幫我睇住成班大帝, 我先安心去玩下, 我仲帶住佢地 (條毛) 去玩架! 張卡入了水無得救lu
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

Cebu除了陽光與海灘外, 仲有咩玩呀!
見你帶埋班寶貝(D毛)去玩,等我又照板煮碗,下次旅行時又帶埋KOO KOO(條毛)去,就當帶埋小朋友去囉
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

一定係燒晒泳裝照部份啦~真可惜~點解你帶d羽毛上飛機?~諗住飛機出事自己飛番落地丫?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有亞媽幫我睇住成班大帝, 我先安心去玩下, 我仲帶住佢地 (條毛) 去玩架! 張卡入了水無得救lu
sesese 發表於 16-4-2010 19:05

我一見倒幾條毛, 已經話你帶住佢地 (條毛) 去玩, 當同佢去一齊去旅行.  中咗

地方好正..... 感覺好舒服
ONON

好羨慕呀! 好靚又好玩,
我六月都要去去旅行鬆一鬆先得!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

要我陪嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

好正喎, 你地去禁遠, 我去澳門咋~

一定係燒晒泳裝照部份啦~真可惜~點解你帶d羽毛上飛機?~諗住飛機出事自己飛番落地丫?
風中飛鸚 發表於 2010-4-16 22:56

好正呀! 但真係好好笑你帶d羽毛去
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

謝謝分享    D相好靚
千里帶鸚毛、物輕情義重

多謝分享~~陽光與海灘真係正~~!!!

而家有SD咭有防水的~同普通無防水一樣價錢~
買張新既不妨考慮下~

同埋見到有張相個人著自製蛙鞋...好搞笑~
玫瑰葵花 ENVY仔

我前年都去過宿霧長尾鯊島潛水,真係有條長尾鯊喺頭頂游過
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

宿霧你去那個島?我07年7月去保和島,很舒適,浮潛,游泳是主要活動.觀海豚是一個不能缺少的活動,早上7時坐船出發,7.30到達海豚領域,正值早晨晨操,大大小小海豚飛躍跳動,輪流表演一輪,方圓十多公里都是.8.15後便沒有.
三月致九月才有.其他時間便難見.
有沒有接受船上途中body massage?和島上海鮮餐?

[imgD:\Tem IVEp\Cebu 2007\IMGP1305.JPG][/img]

CTL
小妹妹灰鸚

我由05年開始~唔單止縮霧~仲博大霧~

14# mavisweet

防水既卡, 有d 咁先進既野架咩~ 我好out 呀!
係呀, 我見佢地個個都有自制蛙鞋, 好似好好用咁架!
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

我前年都去過宿霧長尾鯊島潛水,真係有條長尾鯊喺頭頂游過
Zeta 發表於 2010-4-17 16:51

唔該哂呀 zeta, 我仲諗d 魚咁靚, 影出來個效果睇唔到真浪費, 而家可以睇得返d 色彩真係好!
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

我一見倒幾條毛, 已經話你帶住佢地 (條毛) 去玩, 當同佢去一齊去旅行.  中咗

地方好正..... 感覺好舒服
OnOn 發表於 2010-4-16 23:51

比你睇穿! 本來想帶d 羽毛落水同d 魚一齊影, 但對手實在太唔得閒, 又要餵魚, 又要影相, 所以最後都無影到
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝