返回列表 發帖

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

佢兩隻太陽,令我想起楚峰
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

好正!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

Cozzy 發表於 2010-4-20 23:12

yes, and he needs a macaw now.

好幸福~

Cozzy 發表於 2010-4-20 23:12

楚峰handsome DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

好free, 好正!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

2# Cozzy
好似2隻F16戰機幫隻B52轟炸機護航......

好勁~
有得飛健康好多> <

2# Cozzy
好似2隻F16戰機幫隻B52轟炸機護航......
fatso127 發表於 2010-4-21 19:05

形容得好貼切

淨係睇個野外環境就令人心懭神怡喇, 後面D雲仲要隱隱透出耶穌光, 真係冇得頂~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

兩隻太陽做左金剛ga跟班xD

個主人真係唔驚佢地飛左去?

係wow,佢地好多都唔怕.......
我係永恆的新手

飼主令我想起我以前有個同學有養白鴿,
佢成日放自己好多白鴿"dau"人地果D返黎!

佢又真係一隻芬達咁既樣...一隻花花咁既樣...

佢又真係一隻芬達咁既樣...一隻花花咁既樣...
楚峰 發表於 2010-5-1 00:35

你仲唔快d放下飛ar
我係永恆的新手

係個主人將花花同芬達放飛之後~佢哋無返主人身邊~飛咗去楚峰度
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.