返回列表 發帖
層層媽仲有你未唱快D唱啦!
tsw 發表於 2010-7-16 23:33

等緊你唱俾我d小朋友聽~~~~~

佢地而家係電腦前面~~~

等緊你唱俾我d小朋友聽~~~~~

佢地而家係電腦前面~~~
layer 發表於 2010-7-16 23:43

你d小朋友咁夜都唔瞓?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

你d小朋友咁夜都唔瞓?
BoBoBoBo 發表於 2010-7-16 23:50

自由活動中~~~

世上只有層媽好, 有媽的相思像個寶
投進層層的懷抱, 幸福享不了
沒有層媽最苦惱, 沒媽的雀雀像根草
離開層層的懷抱, 幸福哪裡找?

tsw今日應該吃了草蜢做晚餐~~~

tsw今日應該吃了草蜢做晚餐~~~
layer 發表於 2010-7-17 00:00

咁tsw要學草蜢跳舞喇
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

今晚吃咗草龍

今晚吃咗草龍
tsw 發表於 2010-7-17 00:05

煎、炒、煮、炸、蒸?

吃完就---->

煎, 炒, 煮, 炸, 烚,炆, 焗, 燒, 蒸, 煨, 燉 , 燻, 煲, 滾, 滷 ,烤 , 熬 , 燴 , 焯 , 炙 , 燙 , 泡 , 烘, 扒 , 汆 , 灼 , 爆 ,
炖 , 叮 , 打邊爐
吃太飽......明日要早起身!

明日三餐食西瓜清腸胃
淺灰鸚 =晴晴, 女

今日飄到返到啦!今日熱死,好高興見到大家!

今日飄到返到啦!今日熱死,好高興見到大家!
tsw 發表於 2010-7-17 18:09

咁快返到去既~~~

5:00坐同事車飄吓飄吓返到.仲完至上網

是喔~^^
很高興認識你~問了你很多問題~

我都好高興認識咁多位!
見到我像

是怕羞叔叔

我啱啱返到屋企咋! 去一次屯門=去了一次旅行 不過好開心呀!
淺灰鸚 =晴晴, 女

我啱啱返到屋企咋! 去一次屯門=去了一次旅行 不過好開心呀!
BoBoBoBo 發表於 2010-7-17 19:15

間中郊遊是好事~~~

間中郊遊是好事~~~
layer 發表於 2010-7-17 19:20

跟大家齊齊吹水,可以學到好多嘢  
難得今日下午天公造美,沿途碧海藍天,心情都靚d!
又可以認識到tsw這位外太空怪客

Cozzy~~~有無相相?~~~瓜瓜菜菜果d
淺灰鸚 =晴晴, 女

開工前影

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊