返回列表 發帖

呢d係道具~有無真嘢?
又真係估唔到有咁多人食有機瓜菜!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

呢d係道具好平,訂做至小要30個
但只係$80---$120.....1個
我都想買個玩玩

剛剛洗咗包白菜仔,有根嘅菜都好耐無見過,但好多泥,換水都換了幾次,好彩沒有隨菜送虫虫
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

呢d係道具好平,訂做至小要30個
但只係$80---$120.....1個
我都想買個玩玩
tsw 發表於 2010-7-17 19:56

玩? 點玩呀? 咁大件,當牛牛騎?

你話今日果樹地方好大,但我哋只行街市及入過間cafe涼泠氣,係咪好多地方我們錯過了?
淺灰鸚 =晴晴, 女

門口咗邊有個大花園,仲有山上,可以望到黃金海岸全景。

登登登~~~登~~~~

亞加力膠窗花~~一個超簡約的設計 + 飛鸚高超的裁剪技術

今早7am 窗台晒雀,開了冷氣,太陽下企架位置仍有32度,唯有另加一把風扇將風輕輕送

晒完雀,所以關上了窗户才影相。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

門口咗邊有個大花園,仲有山上,可以望到黃金海岸全景。
tsw 發表於 2010-7-17 20:53

又唔提吓我哋?!
淺灰鸚 =晴晴, 女

又唔提吓我哋?!
BoBoBoBo 發表於 2010-7-18 11:09

又無問我 ,做甚又打

飛鸚~pls check PM
淺灰鸚 =晴晴, 女

唔洗急~下次見到面先啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

唔洗急~下次見到面先啦~
風中飛鸚 發表於 2010-7-19 22:34

唔好啦! 遲咗就比晴晴寶寶洗埋ga 喇
淺灰鸚 =晴晴, 女

好設計!

唔好啦! 遲咗就比晴晴寶寶洗埋ga 喇
BoBoBoBo 發表於 2010-7-19 22:38

洗埋再搵過,努力加油比心機

好設計!
carolee 發表於 2010-7-20 12:53

多得楚峰提出一個概念 ,更多得飛鸚將一個空泛的概念變成實物
淺灰鸚 =晴晴, 女

洗埋再搵過,努力加油比心機
tsw 發表於 2010-7-20 19:24

好~Daddy 努力加油比心機搵過,我和晴寶努力加油洗錢
淺灰鸚 =晴晴, 女

好~Daddy 努力加油比心機搵過,我和晴寶努力加油洗錢
BoBoBoBo 發表於 2010-7-20 20:13

你唔好曬命啦! 知你"蝦子賓" 愛你啦!

你唔好曬命啦! 知你"蝦子賓" 愛你啦!
tsw 發表於 2010-7-20 21:08

邊有命得我曬? Daddy 只愛晴晴寶寶,我只不過幫手食佢哋d 剩餘物資咋
淺灰鸚 =晴晴, 女

邊有命得我曬? Daddy 只愛晴晴寶寶,我只不過幫手食佢哋d 剩餘物資咋
BoBoBoBo 發表於 2010-7-21 07:34

幫手食瓜子?合成糧?
炒熟既瓜子至你好食呀!

我日後一有自己的家一定會做一個......................因為我都一定會養返鸚鵡