返回列表 發帖
太陽伯伯、太陽伯伯、你去咗邊、你去咗邊、
快啲快啲出嚟、快啲快啲出嚟、
照著BoBoBoBo灰鸚、照著 layer相思

我知係邊首童謠改篇 ,唱咗出嚟
BoBoBoBo 發表於 2010-7-16 23:15

唱啦.. 唱啦

唱俾所有雀BB聽

曖姑乖
曖姑乖,曖姑乖,曖大姑乖嫁後街,
後街有鮮魚鮮肉賣,又有鮮花戴,
戴唔晒,擺落牀頭畀老鼠拉,
拉拉拉,拉去大新街,
大新街又有個扯皮鞋,扯下開,又扯下埋。

層層媽仲有你未唱快D唱啦!

世上只有層媽好, 有媽的相思像個寶
投進層層的懷抱, 幸福享不了
沒有層媽最苦惱, 沒媽的雀雀像根草
離開層層的懷抱, 幸福哪裡找?

今晚吃咗草龍

煎, 炒, 煮, 炸, 烚,炆, 焗, 燒, 蒸, 煨, 燉 , 燻, 煲, 滾, 滷 ,烤 , 熬 , 燴 , 焯 , 炙 , 燙 , 泡 , 烘, 扒 , 汆 , 灼 , 爆 ,
炖 , 叮 , 打邊爐
吃太飽......明日要早起身!

今日飄到返到啦!今日熱死,好高興見到大家!

5:00坐同事車飄吓飄吓返到.仲完至上網

我都好高興認識咁多位!
見到我像

開工前影

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢d係道具好平,訂做至小要30個
但只係$80---$120.....1個
我都想買個玩玩

門口咗邊有個大花園,仲有山上,可以望到黃金海岸全景。

又唔提吓我哋?!
BoBoBoBo 發表於 2010-7-18 11:09

又無問我 ,做甚又打

唔好啦! 遲咗就比晴晴寶寶洗埋ga 喇
BoBoBoBo 發表於 2010-7-19 22:38

洗埋再搵過,努力加油比心機

好~Daddy 努力加油比心機搵過,我和晴寶努力加油洗錢
BoBoBoBo 發表於 2010-7-20 20:13

你唔好曬命啦! 知你"蝦子賓" 愛你啦!

邊有命得我曬? Daddy 只愛晴晴寶寶,我只不過幫手食佢哋d 剩餘物資咋
BoBoBoBo 發表於 2010-7-21 07:34

幫手食瓜子?合成糧?
炒熟既瓜子至你好食呀!

鄰居投訴,咁就放多D毒,等佢地都養灰鸚我住個坐有10戶養

咁咪可以成日一齊晒雀? 好熱鬧wow
BoBoBoBo 發表於 2010-7-24 20:09

有D人唔係好熟