返回列表 發帖
吉吉真係好乖巧, 扺讚!
大飛 發表於 2010-5-27 02:01

咁妳多d來同吉吉玩啦!

#35 carolee (quote 唔到)

你老公有無好似老師咁派成績表俾佢地,仲寫埋評語呀?

我卻覺得葵花最毒之處是好嗲十分嗲
carolee 發表於 2010-5-27 10:14

同意, 一嗲就嬲佢唔落

你自己睇慣左覺得冇乜難度,其實市民已經覺得好利害,果次你將大白反轉放在頭上,我見台下真係好多市民驚訝拍掌,將全場眼光集中台上,
可能我地都睇慣晒鸚鵡,覺得唔係好出奇,但當時台下真係好多人出真心拍掌,你可能正在表演冇留意到台下轟動情況.
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

吉吉好勁呀~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

吉吉好叻叻呀
我koo koo淨係識得turn, 仲要係見到食物先turn, 見唔到奬勵就啋你都傻
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

10分係滿分
在老公心目中, 小雲10分, 小寶5分, 吉吉昨日由6分加到7分

乜嘢係公轉呀?
carolee 發表於 2010-5-27 10:06

自轉就係好似吉吉咁...公轉應該就係圍住你飛(你 = 地球 = 自轉)...

so good.....

吉吉好厲害

自轉就係好似吉吉咁...公轉應該就係圍住你飛(你 = 地球 = 自轉)...
楚峰 發表於 2010-5-27 11:27

咁電光毒龍轉呢??

吉吉好叻叻呀~
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

好叻呀
我要努力啲訓練我個隻先

open得好有力,可愛到極

你自己睇慣左覺得冇乜難度,其實市民已經覺得好利害,果次你將大白反轉放在頭上,我見台下真係好多市民驚訝拍掌,將全場眼光集中台上,
可能我地都睇慣晒鸚鵡,覺得唔係好出奇,但當時台下真係好多人出真心拍掌,你可能正在 ...
風中飛鸚 發表於 2010-5-27 10:57

你的這翻說話對我來說是很好的鼓勵呀, 好啦, 咁等我得閒諗多d嘢同佢哋玩

咁電光毒龍轉呢??  
cheerios 發表於 2010-5-27 17:50

乜嘢係電光毒龍轉?

再次多謝大家對吉吉的稱讚, 希望第時佢可以再學到其他新嘢同大家分享

乜嘢係電光毒龍轉?
carolee 發表於 2010-5-27 21:04

姐係轉law....你見佢d雀個名吟形你就知佢轉都要有個形的名la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

#35 carolee (quote 唔到)

你老公有無好似老師咁派成績表俾佢地,仲寫埋評語呀?
爆谷 發表於 2010-5-27 10:35

冇呀! 不過家裡個個都最鍚係小雲

姐係轉law....你見佢d雀個名吟形你就知佢轉都要有個形的名la
Cozzy 發表於 2010-5-27 21:09

你真聰明!