返回列表 發帖
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

v 仔飛行羽好長啦, 你要留意.

v 仔飛行羽好長啦, 你要留意.
小雲 發表於 2010-5-28 20:08

我同佢地三隻玩室內放飛.....v仔學飛中
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

ic , 千萬要小心

佢好乖
我隻唔玩會掉到好遠

強呀

佢好乖
我隻唔玩會掉到好遠
shairley 發表於 2010-5-28 21:06

比佢玩多d就玩架la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

我果隻直頭怕波波
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

勁~

我係吉之鳥買過呢d波波

$10 3個,入面有噹噹......

不過我隻雀超驚-.-

哈哈哈哈~
等我度下自己隻手正唔正常先~

原來都有16cm
katrina 發表於 2010-5-28 12:51

連唔連手指度啊 ,,
由中指度我都有16cm
係啊~v仔好叻啊

叻仔!

連唔連手指度啊 ,,
由中指度我都有16cm
係啊~v仔好叻啊
winglb 發表於 2010-5-29 00:39

連手指呀當然~><
若只是手心位置16CM .....我會很傷心.
女仔手應該算大吧~

唔知wor,,我俾人話過隻手掌唔大偏細(唔連手指),,
佢地講緊應該係計埋手心闊度,,我想d手指可以長d
俾你睇下男同女ge分別,,我都有試過同果個男仔度,,度完好自卑
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

so good.........

34# winglb

我都有同男仔度過~差不多大的-.-
但我連手指都係16cm ~明顯唔係我問題~嘩哈哈哈

我比個次次筒咬, 佢好驚, 馬上飛走... 笑死我~~

我比個次次筒咬, 佢好驚, 馬上飛走... 笑死我~~
jeffleelm 發表於 2010-5-29 01:23

放入籠比佢玩下先,之後就唔怕
我係永恆的新手

佢見到佢仇恨值係100%~ 除左呢個, 仲有一個不求人. 係花花黑星~

佢見到佢仇恨值係100%~ 除左呢個, 仲有一個不求人. 係花花黑星~
jeffleelm 發表於 29-5-2010 01:29 AM

唔怕佢曳曳 一曳就拎不求人
好似呀媽打仔咁
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info