返回列表 發帖

v仔入波了........

無新玩意........只好強化放波
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

好乖呀!勁.................

+:Good Job=+:+:Good Job=+:+:Good Job=+:

awesome

好叻呀!  請問e d 波係邊度買? 我都想買比吉吉玩下

好叻呀!  請問e d 波係邊度買? 我都想買比吉吉玩下
carolee 發表於 2010-5-28 09:41

雀街$10 2個,寵物店都有....$40 8個
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

v 仔勁呀!

Carol, 我試過比大大小小的波波給晴晴寶寶,一野就咬爛!三分鐘唔洗!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

叻叻~~

v 仔勁呀!

Carol, 我試過比大大小小的波波給晴晴寶寶,一野就咬爛!三分鐘唔洗!
BoBoBoBo 發表於 2010-5-28 11:03

我都有買呢種波, 入面有鈴鐺, 層層當佢敵人

俾心機丫.,小卡比2世,等緊你做,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

咁樣睇v 仔~好似好細隻
v 仔有冇廿幾cm 呀 ??

咁樣睇v 仔~好似好細隻
v 仔有冇廿幾cm 呀 ??
katrina 發表於 2010-5-28 12:04

佢係隻正常的塞仔....23cm
我隻手掌係比較大的手掌....20cm
我係永恆的新手

佢係隻正常的塞仔....23cm
我隻手掌係比較大的手掌....20cm
Cozzy 發表於 2010-5-28 12:19

正常既塞仔配合唔正常既主人~

哈哈哈哈~
等我度下自己隻手正唔正常先~

原來都有16cm

v 仔好叻呀

Another basketball player...... so great !  
Keep on.....   
ONON

Goal!!

go go go! allez allez allez!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/