返回列表 發帖
原帖由 sam 於 2008-7-14 23:46 發表
今次我都去,飛鷹,不如我地留一晚第2朝早去花地

不如星期六晚上啦
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 Raco 於 2008-7-15 09:05 發表
報名 - 成人2位, 唔該!
但要問一問:
1/ 需不需要入會先呢?
2/ 我們星期六會上去先, 然後星期日在廣州東站會合大家, 咁又得唔得呀?
3/ 會合時間大約什麼時候呢?
4/ 聯絡方式, 是否都是打主席(風中飛鸚 ...

1)這次是私人活動,唔關鸚鵡樹事,由onon發起,有興趣就可以加入,(就算入會都好簡單)
2)我都係星期六上,唔洗星期日咁急.
3)會合時間onon會再詳細列明,(要注意,遲到係唔會等)
4)在香港有問題可以打電話問我,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

人仔長高,不過陳生繁殖場所在地在廣州市郊,消費力比較低。去農莊吃飯,荔枝柴燒農家走地雞,古法燒鵝,老火靚湯,還是很不錯的。

是否上次去果間?

我都想去...
但是太貴喇...
唯有看你們的相片~~

原帖由 CHICKEN 於 2008-7-15 15:16 發表
我都想去...
但是太貴喇...
唯有看你們的相片~~

太貴?在那裡有打銀碼?我見唔到>?

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-15 15:24 發表

太貴?在那裡有打銀碼?我見唔到>?

onon佢quote左大約既駛費出黎架啦,
你"眼大"睇漏呀??
大約要五六百蚊港幣呀…

灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

仲讀緊書既我....未有經濟能力

6百蚊我可以買好多隻寄居蟹..
車費起碼3百...
香港錢跌得好快~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

我都想去,如果星期五搞好個回鄉證就冇問題啦, 預我一個先啦,謝謝
人生路不熟你地要睇住我牙,仲有係即日定點? 一約幾銀?

我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 心雨 於 2008-7-15 16:46 發表
6百蚊我可以買好多隻寄居蟹..
車費起碼3百...
香港錢跌得好快~

寄居蟹去海灘"汁"就得啦~洗鬼買咪(個人見解)

原帖由 OnOn 於 2008-7-14 23:50 發表
香港火車至羅湖 -  $18.8 至34.8(八達通)  x 2
深圳火車站至廣州東站  - 去年 RMB 75 單程, 今年唔知. 先計 RMB 100 x 2
中午食飯要看國內朋友按排, 又預 RMB 100.(預多好過預少)
旅遊巴士車費: 廣州東站---- 食飯 ...

食飯唔洗咁貴,100元殘廢餐都得啦~

你去海灘時幫我汁幾粒~
咁好好賺...賣成30-40蚊一隻~   
我去開走鬼檔....

決定雞脾打人牙齦軟~ 叫我哥讚助我去...

上次無去, 今次一定要去   預我一個先唔該
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

我又去呀,預我一個先唔該

其實去果個場係唔係預成日, 有冇餘先活動
人生路不熟你地要睇住我地牙!
我叫Jo Joe 祖
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

你未有回鄉卡, 要去快D申請...

好可惜好遺憾啊! 我果日唔得閒, 如果早一個or遲一個星期就好了!

原帖由 心雨 於 2008-7-15 19:45 發表
你未有回鄉卡, 要去快D申請...

啦心雨你太好記性啦,你估星期五伸請夠唔夠時間啦?
我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

原帖由 CARMEN-LUI 於 15-7-2008 12:55 發表
O~NO~呢個星期我車仔第一個星期返K1呀~

係 8月24日呀!
ONON