返回列表 發帖
報名 - 成人2位, 唔該!
但要問一問:
1/ 需不需要入會先呢?
*** 不用.  當然唔介意你入
2/ 我們星期六會上去先, 然後星期日在廣州東站會合大家, 咁又得唔得呀?
*** Yes, 星期日會在廣州東站會合.
3/ 會合時間大約什麼時候呢?
*** 未知. 待通知!
4/ 聯絡方式, 是否都是打主席(風中飛鸚 ... [/quote]
*** 會PM你, 大家留電話聯絡, 我會留我個國內手機号碼比你.
ONON

原帖由 wolfdog321 於 15-7-2008 04:51 PM 發表
我都想去,如果星期五搞好個回鄉證就冇問題啦, 預我一個先啦,謝謝
人生路不熟你地要睇住我牙,仲有係即日定點? 一約幾銀?

妳快些做證, 我個女7月12 日做證, 7月29日取. 時間緊迫

8 月24先去,大把時間啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 金莎朱古力 於 2008-7-15 22:47 發表

妳快些做證, 我個女7月12 日做證, 7月29日取. 時間緊迫

好我唔可以再懶啦, 一定要拿拿聽得! 但星期三同星期四都要返全日, 點都要星期五至搞到
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-7-15 21:14 發表

啦心雨你太好記性啦,你估星期五伸請夠唔夠時間啦?

絕對夠

原帖由 OnOn 於 2008-7-15 22:27 發表
報名 - 成人2位, 唔該!
但要問一問:
1/ 需不需要入會先呢?
*** 不用.  當然唔介意你入
2/ 我們星期六會上去先, 然後星期日在廣州東站會合大家, 咁又得唔得呀?
*** Yes, 星期日會在廣州東站會合.
...

多謝你的回覆!
我叫亞宗, 香港手機號碼為, 大陸手機號碼為
集合時間再等你覆!

原帖由 TDK 於 2008-7-15 13:18 發表
人仔長高,不過陳生繁殖場所在地在廣州市郊,消費力比較低。去農莊吃飯,荔枝柴燒農家走地雞,古法燒鵝,老火靚湯,還是很不錯的。

係唔係上次食果間呀~味道都好好呀~

其實我都好想去~不過唔知我媽媽同唔同我湊車仔~問下先~

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-7-16 12:15 發表

係唔係上次食果間呀~味道都好好呀~

初定係個度,因爲比較方便吖。價錢又吾貴,30幾十個錢已經吃到捧曬肚。

原帖由 Raco 於 16-7-2008 09:44 發表

多謝你的回覆!
我叫亞宗, 香港手機號碼為 , 大陸手機號碼為
集合時間再等你覆!

收倒!  决定集合時間後會call你.
為避免你受到不必要打擾, 會delete你個电話.
ONON

我都報2個名去ar唔該~

"未滿18歲人仕需由家長陪同"

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-7-17 11:38 發表

心智未夠18咁洗唔洗?

原帖由 煙花 於 2008-7-17 21:44 發表

心智未夠18咁洗唔洗?

當然要啦
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-7-17 11:38 發表

哈我地似唔夠18咩好開心, 睇泥個樣仲keep得好好
我其實8歲都味夠個心智
我叫Jo Joe 祖
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

嘩今日去申請回鄉證, 多人都嘔
好在搞左三個鐘後先搞好, 8月4日至有得拿! 好在十年拿一次唔係真係俾佢搞死左
我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-7-18 16:42 發表
嘩今日去申請回鄉證, 多人都嘔
好在搞左三個鐘後先搞好, 8月4日至有得拿! 好在十年拿一次唔係真係俾佢搞死左

今日係平日都咁多人辨證...發生咩事...關唔關奧運呢??
咁多人要返大陸?????

原帖由 Aries 於 2008-7-18 16:48 發表

今日係平日都咁多人辨證...發生咩事...關唔關奧運呢??
咁多人要返大陸?????

我牙媽聽到d人講有d小學生已經開始放暑假所以好多人, 我見到好多細路,好驚牙Aries
已經俾牙媽話啦,牙媽: 一早叫你整右唔聽!搞多咁多人果時先泥整
我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

暑假喎實多人....  我都叫你快D整~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 wolfdog321 於 18-7-2008 16:58 發表

我牙媽聽到d人講有d小學生已經開始放暑假所以好多人, 我見到好多細路,好驚牙Aries
已經俾牙媽話啦,牙媽: 一早叫你整右唔聽!搞多咁多人果時先泥整

Tomorrow, Saturday.
會重多人, 你已經醒啦! 今日去
ONON