返回列表 發帖
原帖由 OnOn 於 2008-7-15 22:27 發表
報名 - 成人2位, 唔該!
但要問一問:
1/ 需不需要入會先呢?
*** 不用.  當然唔介意你入
2/ 我們星期六會上去先, 然後星期日在廣州東站會合大家, 咁又得唔得呀?
*** Yes, 星期日會在廣州東站會合.
...

Hi, OnOn
唔知點解, 在我的收件箱內所有的短訊都不能閱读, 連妳留的訊息現在也看不到, 請再發一次妳的國内聯系電話給我吧!
謝謝!!!

連發訊息都唔得!
點解呢??

原帖由 Raco 於 27-7-2008 07:24 發表
連發訊息都唔得!
點解呢??

Have something wrong, need to Check...
I just resend the message but it has been returned too..
ONON

大家好~~~~我久沒上來了
我上星期天剛去了廣州東

我先跟大家說一下廣州東班次
深圳-廣州東  10分鐘一班
75元正

注意:最近奧運期間...在大陸的好緊張
好多公安~
還有行李跟手袋要過X光檢查#
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小潔, 你只介子圖像好火呀

原帖由 金莎朱古力 於 2008-7-27 21:11 發表
小潔, 你只介子圖像好火呀

現在我愛上了鑽石
大家好
我家養了吸蜜鸚鵡,牠只喜歡咬我手指, 只愛跟隨我媽媽去煮飯,

Thanks for sharing.
ONON

I am new
can I join?
one please

唔好意思. 唔知 OnOn 電話, 喺咪可以用"短消息"留電話比 OnOn?

小潔話一位呀
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-28 20:47 發表
小潔話一位呀

一位
大家好
我家養了吸蜜鸚鵡,牠只喜歡咬我手指, 只愛跟隨我媽媽去煮飯,

原帖由 大飛 於 28-7-2008 10:00 發表
唔好意思. 唔知 OnOn 電話, 喺咪可以用"短消息"留電話比 OnOn?

Yes, you can PM me.
How many people?
ONON

我想問問係珠海坐車甘應該去邊呀...
係邊度等同時間

珠海去廣州好似都好遠吓, 要等TDK答你.
我地應該會响廣州東站匯合.
ONON

完全5g係邊.......

廣州東站 - 即廣州東火車站,廣州有兩個火車站,一個廣州站(以前的舊站), 另一個就係廣州東站(後期加的)
大部份人都識, 的士佬就一定識.
廣州東火車站一出, 隔離就係地鐵站, 好方便.
如果珠海有車到廣州, 車站D人都應該會識.
ONON

5g有冇車直去....有冇出去問問先

去繁殖場就一定無車的了,OnOn地去過就知道咩環境了。
不過如果珠海到廣州,就要看到廣州哪個位置,我才可以作答。

好似"祈福新村"定乜野香港成日買廣告既樓再坐20分鐘車
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果到祈福,離我們吃飯的地點好近,可以在那等侯車隊。