返回列表 發帖
up
ONON

主席, 我地8月23 日(六) 不用上班, 可以先到廣州看雀, 你意見如何 ?

原帖由 金莎朱古力 於 2008-8-8 23:01 發表
主席, 我地8月23 日(六) 不用上班, 可以先到廣州看雀, 你意見如何 ?

當然好啦~想去花地大量買入磨爪棍.
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

星期六約亞sam一家中午一點在廣州,晚上住酒店,一間房3個家庭分,每人18元
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

一間房3個家庭分........
甘利害

我都想去,不過5色去

呢d大人野好明顯冇我地份啦
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 風中飛鸚 於 9-8-2008 06:11 PM 發表
星期六約亞sam一家中午一點在廣州,晚上住酒店,一間房3個家庭分,每人18元

嘩, 什麼洒店, 可容納3 個家庭成員,

原帖由 金莎朱古力 於 2008-8-9 22:05 發表

嘩, 什麼洒店, 可容納3 個家庭成員,

鬼知你幾多人住~全個鸚鵡樹上去都係租一間房都得啦

哦, 我地兩公婆OK, 可約時間

亞tim又星期六去,但佢想去上下九路買寵物用品,不知道花地灣同上下九相差幾遠?

其實24號嗰日係幾點集合呢

在廣州東站隻合丫嗎.幾點onon冇講咪?

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-11 00:05 發表
亞tim又星期六去,但佢想去上下九路買寵物用品,不知道花地灣同上下九相差幾遠?

吾算遠,地鐵3個站。
不過,上下九買寵物用品好像不科學,都是去花地灣進貨的。
倒不如去睇大馬戲。哈哈。

我相信要10:00左右.詳情要由ONON公佈

原帖由 TDK 於 2008-8-11 14:02 發表

吾算遠,地鐵3個站。
不過,上下九買寵物用品好像不科學,都是去花地灣進貨的。
倒不如去睇大馬戲。哈哈。

咁又係,一次過花地都有好多狗用品賣

廣州東站集合?搵唔到點算?有冇人響香港等埋先一齊上ar....人生路不熟ar真係

各位,

事次活動, 會在8月15日截人數. 如要參加或退出者, 請在8月15日前確定.
切勿臨時參加或退出,原因是國內放面會按我們决定後人數按排旅遊巴士及午飯定坐事宜.
而旅遊巴士及午飯之費用, 也會平均攤分.  為避免出現混亂, 請各位合作.
再次強調, 這次為私人聚會及自願參與性質, 與鸚鵡樹及聯絡人無關, 各參加者如有需要,
應自行决定購買保險等事宜.

集合時間及地點如下:
1.  於广州東火車站出口集合 --- 上午10:00正 (聯絡人: 風中飛鸚)
2.  於香港上水火車站集合 ---上午7:30  (聯絡人: On On)

於广州東火車站出口集合 ---10:00am
風中飛鸚/3
Sam/1
金莎朱古力/2
Raco/2
Tim/2
呀德/1  --- 請PM 聯絡電話給我
Total: 11

於香港上水火車站集合 ---7:30am  (我會在8月15日前致電各人確認正確集合位置)
On On /1
kkkk007/1
心雨/1
Wolfdog/1
sesese/1
joankong/1
柑仔B/2
Maoe/1  ---  請PM 聯絡電話給我
大飛 X 1, 藍妹 X 1  ---- 請PM 聯絡電話給我
guy/1
小潔/1

Total: 13
ONON

仲早過返工啊~ 我荃灣去上水唯一最快都係278X...都耍1HR....

原帖由 柑仔b 於 12-8-2008 00:47 發表
仲早過返工啊~ 我荃灣去上水唯一最快都係278X...都耍1HR....

我响大欖隧道轉坐279X
都好方便
ONON