返回列表 發帖
要先睇睇個風吹向邊,如果三号會照去, 八号就唔去.
ONON

今年又親手做左個紀念品俾歡樂鳥場陳先生,
日子本來做左24-8-2008,後來改了8-2008,再見個風咁勁再改2008鸚鵡樹就算啦~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有名棠架.叫"鸚鵡樹送金蛋"
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

原帖由 風中飛鸚 於 21-8-2008 23:08 發表
有名棠架.叫"鸚鵡樹送金蛋"

幾好喎!
ONON

唔同角度顏色會變,(我當然唔會做到咁簡單,通街買得到啦)

好靚............同你 個仔一樣咁靚仔
BB爸爸(肥豪)

will tmr ok to go?

原帖由 金莎朱古力 於 2008-8-20 13:29 發表
問下人係咪這間 !!!!!!!

廣州海之悅酒店於2006年9月12日正式開業,位於廣州地鐵一號線西郎站花地大道南出口處500米,是一家全新的星級酒店,配備大小多功能會議室(大會議室可容納180人,小會議室可容納80 ...

花地灣酒店不等於廣州海之悅酒店

廣州海之悅酒店離鳥市場約3000M,基本沒交通工具,截車非常艱難,地理位置是一個開發區的入口,如果理解鳥市場是香港太子站的位置,那麽這酒店就是在石竭尾的位置。這樣應該好理解了吧?

花地灣酒店離鳥市場約1500M,地理位置等於香港的旺角和太子中間,同樣地在廣州1號地鐵的花地站和芳村站中間。

但花地灣酒店相對地舊了,雙人房價格在200元以下。

其實大市場的入口就是地鐵站D出口。賣鳥的一區大概200米。所以,選住的地方根本不用考慮太多。最緊要靠地鐵就OK了。

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-22 00:58 發表
唔同角度顏色會變,(我當然唔會做到咁簡單,通街買得到啦)

好似好得意咁,好想親脈睇到! 希望你地去得成啦, 影相俾我地睇牙!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 風中飛鸚 於 21-8-2008 11:07 PM 發表
今年又親手做左個紀念品俾歡樂鳥場陳先生,
日子本來做左24-8-2008,後來改了8-2008,再見個風咁勁再改2008鸚鵡樹就算啦~

係唔係連個籠一起送

原帖由 金莎朱古力 於 2008-8-22 11:19 發表

係唔係連個籠一起送

陳先生大把籠,明天如果唔係8號就照樣出發

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-22 12:39 發表

陳先生大把籠,明天如果唔係8號就照樣出發

怕唔怕落大雨...都幾麻煩~

原帖由 柑仔b 於 2008-8-22 13:27 發表

怕唔怕落大雨...都幾麻煩~

我一向做人都唔會因風雨誤佳期

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-22 14:37 發表

我一向做人都唔會因風雨誤佳期

very good~執定行李lu~呵呵~我ar爸ar,話我痴痴地,聽日咁既天氣仲上去~haha

23-8-2008AM11:30
上水火車站向羅湖方向車頭等,不見即散, (錯:是不見不散)

你地去玩得開心d

一切正常~陈生说不受影响.

影多d相呀