返回列表 發帖
好可愛﹗
小雲咁可愛,真係會毒死人架﹗

當小雲爬到上去果陣,真係Feel到佢覺得自己感到勝利
吉吉都唔差,由頭到尾都追住小雲黎咬...
粟米 - LB
薄荷 - LB

爬到上去, 好似人地即刻高舉勝利手勢咁, HAHAHHA!, SO CUTE!

吉吉好牙力,小雲又要爬又要顧住腳仔,呢個攀石比一般攀石更高難度

小雲叻叻
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

小雲好有毅力, 又要提防吉吉, 上到頂嗰吓, 佢個樣非常開心.
好鬼cute.
ONON

實不相瞞, 小雲係唔知自己識飛嫁~
carolee 發表於 2010-6-10 16:57

好可愛﹗
小雲咁可愛,真係會毒死人架﹗
cylailai 發表於 2010-6-10 18:10

謝謝你對小雲的稱讚!

小雲好有毅力, 又要提防吉吉, 上到頂嗰吓, 佢個樣非常開心.
好鬼cute.
OnOn 發表於 2010-6-10 21:43

佢真係好有毅力, 初時常常爬到一半跌返落地下, 不過佢冇放棄, 繼續不屈不撓, 積極嘗試練習, 而家爬得越來越好

吉吉好牙力,小雲又要爬又要顧住腳仔,呢個攀石比一般攀石更高難度

小雲叻叻
BoBoBoBo 發表於 2010-6-10 21:37

哈哈~小雲呢個攀石遊戲, 真係要用好多體力

爬到上去, 好似人地即刻高舉勝利手勢咁, HAHAHHA!, SO CUTE!
kolikaka 發表於 2010-6-10 20:24

哈哈~佢個樣真係好趾高氣揚!

當小雲爬到上去果陣,真係Feel到佢覺得自己感到勝利
吉吉都唔差,由頭到尾都追住小雲黎咬...
Saiga 發表於 2010-6-10 19:56

係呀, 睇佢兩個d動靜都覺好得意~

哈哈~佢個樣真係好趾高氣揚!
carolee 發表於 2010-6-10 23:34

哈哈 ! 小雲幾經努力爬到上頂, 佢表現出來的高與和成就感係整個 video 嘅高潮. 所有觀眾都拍爛手掌.
提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

我想問下吉吉個籠係幾多吋*幾多吋呀
粟米 - LB
薄荷 - LB

唔怪得 carol 發現唔見左最後幾秒咁緊張啦, 原來高潮在後
好鍾意小雲到頂個樣,好神氣!

小雲個種不屈不撓,努力向上爬的精神,好叻叻,
到頂啦,成功.

小雲好可愛,尤其係"登頂"個一刻,
好似話比你知︰阿媽,我得左啦…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

比支祺小雲"登上高峰"插旗   

小雲好可愛, 真係會毒死人

我想問下吉吉個籠係幾多吋*幾多吋呀
Saiga 發表於 2010-6-10 23:54

18"D X 18"W X 30"H (唔計個輥)

哈哈 ! 小雲幾經努力爬到上頂, 佢表現出來的高與和成就感係整個 video 嘅高潮. 所有觀眾都拍爛手掌.
JoeLee 發表於 2010-6-10 23:51

謝謝你贊賞呀!