返回列表 發帖

每天辛勤鍛煉攀石的小雲

小雲為了要站到吉吉頭上, 每天都好辛勤鍛煉攀石,  佢一路爬, 仲會比吉吉一路追住佢d腳趾甲咬, 經過不屈不撓的攀爬和煉習, 她才成功抵達吉吉個籠頂

看! 每個嶐的直徑只有8分1吋

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好有毅力呀
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
亞歷山大-亞力 和 長咀
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

haha~~ 你個background music好救命...

係呢咁吉吉識唔識爬?

連巨雀小雲都爬到...勁!
Nike佢哲死不從.....
寧願彈跳+飛+"P基", 就點都唔肯爬窿..

攀石高手

唔知小雲d腳趾痛唔痛呢...
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

haha~~ 你個background music好救命...

係呢咁吉吉識唔識爬?

連巨雀小雲都爬到...勁!
Nike佢哲死不從.....
寧願彈跳+飛+"P基", 就點都唔肯爬窿..
clymcm 發表於 2010-6-10 14:50

吉吉冇爬呀, 可能佢冇需要, 因為個籠裡面已經有好多嘢比佢爬

唔知小雲d腳趾痛唔痛呢...
ching924 發表於 2010-6-10 14:56

我估點都有d痛, 因為吉吉咬佢d腳甲佢會縮

好有毅力呀
yokojune 發表於 2010-6-10 14:22

小雲係一隻好有毅力嘅雀雀, 佢決定要做嘅嘢, 點諗方法都要做到為止

HAHA~小雲日日運動身體好呀~~
吉吉都好大膽..經歷咁多事,一D都唔驚,仲識"咪"小雲腳趾~
玫瑰葵花 ENVY仔

白色+小雲+鳳頭鸚鵡 = 白雲鳳爪

哎呀, 原來upload咗去youtube唔見咗小雲成功上咗籠頂果幾秒, 要再load過先

哎呀, 原來upload咗去youtube唔見咗小雲成功上咗籠頂果幾秒, 要再load過先
carolee 發表於 2010-6-10 15:57

完整版 :

完整版 :

GMY5yljQOG8
carolee 發表於 2010-6-10 16:30

wah~ 唔至少左幾秒wor成條片

好攪笑, 小雲唔出聲都feel到佢到頂後覺得自己好叻~

wah~ 唔至少左幾秒wor成條片

好攪笑, 小雲唔出聲都feel到佢到頂後覺得自己好叻~
clymcm 發表於 2010-6-10 16:37

妳都覺呀? 我覺得佢個樣好威好得戚咁!

吉吉都好頑強反抗喎~不斷咬小雲腳趾~

小雲都好叻...咁細個洞都爬到...
難怪佢爬左上去之後咁有成功感~

咁小雲點落番黎哩??
玫瑰葵花 ENVY仔

白色+小雲+鳳頭鸚鵡 = 白雲鳳爪
cheerios 發表於 2010-6-10 15:44

hahaha~咁都比你諗到

whY佢唔直接飛上去呀~
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

吉吉都好頑強反抗喎~不斷咬小雲腳趾~

小雲都好叻...咁細個洞都爬到...
難怪佢爬左上去之後咁有成功感~

咁小雲點落番黎哩??
mavisweet 發表於 2010-6-10 16:45

佢跳落地囉~

whY佢唔直接飛上去呀~
TABO123456 發表於 2010-6-10 16:48

實不相瞞, 小雲係唔知自己識飛嫁~