返回列表 發帖
神童小卡比~叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

即係咩?
楚峰 發表於 2010-6-14 11:19

即係我送一set俾你試下就明ga啦~~~

你好毒ar........
Cozzy 發表於 2010-6-14 11:23

邊有~~我好善良的~~
v仔要唔要?~~

邊有~~我好善良的~~
v仔要唔要?~~
layer 發表於 2010-6-14 11:43

唔好la....我怕到時係我死
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

即係我送一set俾你試下就明ga啦~~~
layer 發表於 2010-6-14 11:43

既然係妳送...我要!!

既然係妳送...我要!!
楚峰 發表於 2010-6-14 12:01

要一定做到先好要喎~~
做唔到就送左花花俾我~~~~(我再轉送俾nike做老婆~~)

勁.. 有10個叻!!!!!

要一定做到先好要喎~~
做唔到就送左花花俾我~~~~(我再轉送俾nike做老婆~~)
layer 發表於 2010-6-14 12:06

gum筍?~
我咩都唔使做"橋"埋雙手都有花花收~

Nike依家進化到係我肚上tum腳...花花救命呀

gum筍?~

clymcm 發表於 2010-6-14 12:13

肚上tum腳, 推脂?

gum筍?~

clymcm 發表於 2010-6-14 12:13

你知我點解唔要文具la!!!
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

你知我點解唔要文具la!!!
Cozzy 發表於 2010-6-14 12:19

我知無用架...峰兄都唔知
咪等佢去挑戰下先law~

肚上tum腳, 推脂?
layer 發表於 2010-6-14 12:17

推拿啫....
我d脂雖然比你多
不過未去到要推..

又離晒題tim~
Onon, 凱克全市缺貨你責任太大啦~
想吸毒既連毒都買唔到...你要好好保護小卡比!

小卡比的確勁

推拿啫....
我d脂雖然比你多
不過未去到要推..

又離晒題tim~
clymcm 發表於 2010-6-14 12:24

我真係唔知...可唔可以透露下?

Onon 好心機

一人一雀由如戴志偉與麥泰來,黃金組合

正常人訓練雀真係經常有翻檯嘅衝動

小卡比

推拿啫....
我d脂雖然比你多
不過未去到要推..

又離晒題tim~
clymcm 發表於 2010-6-14 12:24

再係吟.....d黑頭就貴過金頭......
我係永恆的新手

[quote]Onon 好心機

一人一雀由如戴志偉與麥泰來,黃金組合

正常人訓練雀真係經常有翻檯嘅衝動
cheerios 發表於 2010-6-14 12:38 [/quote
]
'sean bill' 仔都好勁.....
見到令女會
仲有我唔會放佢地係檯訓練.......唔係一定
我係永恆的新手

小卡比暫時身價 $60,000 ,遲下就變$6,000,000!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

小卡比暫時身價 $60,000 ,遲下就變$6,000,000!
BoBoBoBo 發表於 2010-6-14 15:29

真係唔講得笑.我等左幾年,仲未等到時機成熟一刻...
但係d價升呀升, 等到時都無錢買喇