返回列表 發帖
因為我自己見倒都覺得難, 唔敢買
好在你比咗呢個推動力比我.  
OnOn 發表於 2010-6-14 22:43

咁講起上來, 小卡比同妳有今日嘅成就全靠我喎!

On On , 如果您想轉行, 海洋公園一定請您 , 但一定要帶同小卡比才可 , 因為您哋係最佳拍當!
小B 發表於 14-6-2010 22:29

Thanks,
我以前有想過, 不過新人入去係要由拾 cc 開始, 所以諗過就算
ONON

小卡比係樹樹模範生
BoBoBoBo 發表於 14-6-2010 22:29

多謝呀!
現在的樹樹......已經好多模範生
ONON

真係
我打算兩年後買,希望仔仔都可以同佢玩.
係咪咬人機會低呢?
爆谷 發表於 14-6-2010 22:36

大部份凱克都好少咬人, 但當然會有例外.
有D都超惡.
ONON

咁講起上來, 小卡比同妳有今日嘅成就全靠我喎!
carolee 發表於 14-6-2010 22:47

Yes~ 完全正確呀!
ONON

大部份凱克都好少咬人, 但當然會有例外.
有D都超惡.
OnOn 發表於 2010-6-14 22:56

明白,總會有例外 ge.
d 書都話凱克性情好,不過總想聽下過來人 ge 講法. thank u.

小卡比好叻,令人嘆為觀止﹗
這個玩具我都買左,可唔可以教我點訓練到你的小卡比一樣咁叻?
亞馬遜會不會學得識?

小卡比真醒

小卡比好叻呀, 連形狀都識辨認!
主人仲勁
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

小卡比好叻,令人嘆為觀止﹗
這個玩具我都買左,可唔可以教我點訓練到你的小卡比一樣咁叻?
亞馬遜會不會學得識?
ping 發表於 14-6-2010 23:27

玩呢個之前, 要先學放球動作.
而大部份鸚鵡都可以學, 主要係主人要有時間去教佢地.
ONON

小卡比好叻呀, 連形狀都識辨認!
主人仲勁
tangpf0809 發表於 15-6-2010 11:04

多謝呀!
ONON

小卡比真醒
pinko 發表於 15-6-2010 10:14

Thanks!
ONON

真係好可愛阿小卡比
pump仔咩都驚, 但只要見到我放入個口度既野就唔驚~

玩呢個之前, 要先學放球動作.
而大部份鸚鵡都可以學, 主要係主人要有時間去教佢地.
OnOn 發表於 2010-6-15 22:40

咁放球玩具去邊度買?

咁放球玩具去邊度買?
ping 發表於 2010-6-16 18:19

好多地方都有....
雀街.........
其他寵物店
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

75# Cozzy

thx.

買多幾個......好易比佢地咬到散曬
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

真係好可愛阿小卡比
Mandy 發表於 2010-6-16 00:48

咁mandy你咪要將個波放入口先可以令pump仔玩波?

咁放球玩具去邊度買?
ping 發表於 16-6-2010 18:19

如果買就最好買以呢款, 無咁易咬爛.
但唔係間間有, 之前响魚街及荃灣的寵物店見過.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

真係好可愛阿小卡比
Mandy 發表於 16-6-2010 00:48

Thanks.
Pump 仔好醒, 揾你試毒
ONON