返回列表 發帖

多謝Carolee --- Shape

首先要多謝Carolee, 送咗–件訓練主人 的玩具比小卡比 .  因為呢個係所有tricks中花咗最多時間的一個 , 所以中途停咗 , 放埋一邊.

多謝Cozzy 最近提起, 先記得攞番個玩具出來.  為咗多謝Carolee,  一定要努力.

呢幾日又試番,  拍咗少少片.  

以下片段全無剪接

呢段比較攪嘢, 所以放埋上來.

ONON

嘩,勁呀,好犀利,
小卡比好叻,
佢個主人仲叻…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

訓練完 . . . 你EQ有無高左?~~

嘩,勁呀,好犀利,
小卡比好叻,
佢個主人仲叻…

mmchu 發表於 14-6-2010 01:16

多謝你, 隻雀合作都重要.
ONON

訓練完 . . . 你EQ有無高左?~~
layer 發表於 14-6-2010 01:47

你完全一針到肉, 玩完呢個tricks, 可以提升你的EQ
ONON

醒目仔.
小卡比 ge 動作好快好敏捷.
好鍾意凱克滾水"綠"腳個樣

v仔玩到3個,未玩到星星..........
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

小卡比好叻呀!
V仔都好叻,
我想要凱克...我想要凱克...我想要凱克...我想要凱克...
本來話5月頭, 之後變左5月尾, 跟住又要再等到七月...
唔通凱克同我冇緣份
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

小卡比好叻呀!
V仔都好叻,
我想要凱克...我想要凱克...我想要凱克...我想要凱克...
本來話5月頭, 之後變左5月尾, 跟住又要再等到七月...
唔通凱克同我冇緣份
YVONNE 發表於 2010-6-14 08:51

你都好呀....有得等,我想要個d入口都無得入
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

onon真係超厲害~!!!

小卡比都好叻呀~~~
玫瑰葵花 ENVY仔

Good 呀!

波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

標參行動正式開始~你以後聚會唔好放開佢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你完全一針到肉, 玩完呢個tricks, 可以提升你的EQ
OnOn 發表於 2010-6-14 01:55

有無興趣測試自己既EQ、耐性極限?
有的話, 我下次送本拍紙簿、鉛筆、擦膠俾你~~~

layer 發表於 2010-6-14 11:04

即係咩?

layer 發表於 2010-6-14 11:04

你好毒ar........
我係永恆的新手

小卡比好叻!!!!

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com